fbpx
tilbud
Tilbud!

Trap Bar – 50 mm

Gorilla Sports

kr 2,677

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Trap Bar – 50 mm
 • Egenvekt 20 kg
 • Maksimal vektbelastning ved bruk: 120 kg
 • Plass til vektskiver 27 cm hver ende
 • Grepflate 57 cm
 • Innvendig dobbel grepflate 8 cm
 • Passer vektskiver med hull 51 mm i diameter (olympic)
 • 2x klemmer (fjærlås)
Varenummer: 100460-00004-0001 Kategorier: , , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Trap Bar er et viktig treningsutstyr, kanskje spesielt for et treningssenter. Det gir muligheten til å trene blant annet markløft teknisk sikkert. Mange personlige trenere bruker det blant annet for innlæring av teknikk hos kunden sine. Har du lyst å bruke en Trap Bar hjemme er det heller ingenting i veien for det (les: Markløft – hvorfor og hvordan). Denne Trap Baren er utført i kvalitetsmaterialer og tåler hele 120 kg ved bruk. Trap Bar veier 20 kg, og det må en ta hensyn til. Det følger ikke vektskiver med, men de kan du også bestille her hos oss. Ta en titt på utvalget vårt, for vektskiver med hull 51 mm i diameter (det er disse som passer Trap Bar). Vær oppmerksom på at det vil være smart å bestille flere vektskiver. Det vil over tid gi progresjon i treningen din. Trap Bar benyttes som regel alene, og ikke sammen med annet treningsutstyr. MEN – det er faktisk mulig å gjøre benkpress med den. Dermed kan en treningsbenk være nyttig. Når du trener vil vektskivene sitte godt fast. Klemmene (låsene) er solide og sitter godt. Trap Bar kan brukes med 3 forskjellige grep. Det er blant annet doble håndtak på innsiden av Trap Bar (se bildet).

Ta en titt på vårt utvalg av annet treningsutstyr (inkl. vektskiver og treningsbenker).

Trening med Trap Bar

Har du noen gang sett en Strongman-konkurranse? Da har du kanskje sett øvelsen Farmers walk? Det er enn av øvelsene en Trap Bar kan brukes til, også for deg som er «bare» trimmer. Vil du begynne å trene markløft er en Trap Bar et utmerket treningsutstyr for deg. På grunn av utformingen, og slik den brukes, vil du raskt kunne lære deg riktig teknikk. Denne kan du overføre til en rett barbell bar om du ønsker.

Det er flere øvelser man kan gjøre med Trap Bar. Markløft og Farmers walk er nevnt. Noen andre øvelser er Trap Bar Squats, stående overhead press og stående roing. Kanskje ikke øvelser man forbinder med Trap Bar, men forsøk. Det kan være at mobiliteten din hindrer deg til å begynne med, men ikke gi opp. Begynn forsiktig.

Trening er for alle, også annen type trening vil du tjene på over tid. Noe styrketrening bør alle gjøre. Spesielt mage/core og rygg er ofte svake punkter. Vil man slippe plager, fra gjentagende bevegelser eller ugunstige arbeidsstillinger, vil det være smart styrke disse. Det er heller ikke til å komme fra at livsstilssykdommer er blitt et problem for mange. Trening er faktisk en av de få tingene som hjelper mot «alt». Liker du «hopp og sprett» eller kardio kan du sjekke hoppetau eller stepbenkene våre.

Les også: Er trening blitt en del av din dårlige samvittighet?

Tilleggsinformasjon

Vekt 28 kg
Dimensjoner 143 × 59 × 15 cm

Vi anbefaler…