fbpx
tilbud

Tower 2000 Door Gym

Gorilla Sports

kr 2,259

Tomt på lager

 • Tower 2000 Door Gym
 • 200 tilgjengelige øvelser
 • Passer alle standarddører (maksimum 4,5 cm tykk)
 • Inkludert triceps-stang, 2 håndtak, 2 fotfester/stropper
 • Tyngde justeres ved hjelp av fargede strikk
 • Grå strikk; 12,5 kg
 • Sort strikk; 17,5 kg
 • Rød strikk; 20 kg
 • Farge Tower 2000 Door Gym; sort
 • Enkel montering
 • Kompakt og tar liten plass

Beskrivelse

Styrketrening kan gjøres på flere forskjellige måter, og en av disse er med Tower 2000 Door Gym. Et mer komplett system for trening hjemme er det vanskelig å finne, om du ønsker trene med strikk. Uten annet enn noen få justeringer kan man få økt muskelmasse og styrke, samtidig som man forbedrer den kardiovaskulære utholdenheten. Det er mulig å gjøre 200 forskjellige øvelser, kun ved hjelp av dette treningsutstyret. Hele kroppen vil få en solid treningsøkt. Tower 2000 Door Gym festes enkelt på en helt vanlig dør, og man er klar for trening. Forskjellige strikker styrer hvor tungt du trener. I pakken finner du også en triceps-stang, to håndtak og to stropper/fotfester. Disse festes og brukes slik du ønsker, til de øvelsene du vil bruke. I tillegg til å være et fantastisk treningsinstrument tar Tower 2000 door Gym utrolig liten plass. Pakk det sammen og ta det med deg på reise, og unngå pauser i treningen din.

Trening med Tower 2000 Door Gym

Det er nesten så det er vanskelig å skulle si noe om dette treningsutstyret. Rett og slett fordi det er så utrolig mange øvelser man kan gjøre. Tower 2000 Door Gym har god effekt for de som ønsker å bli sterke, uten å vokse for mye i størrelse. Samtidig gir det en god utholdenhetstrening, siden en må jobbe på en annen måte enn med vekter. Øvelser som gjøres med strikk trener ofte flere muskler. Det skjer ikke ved alle øvelser hvor man bruker vekter.

Slik trener du bort smerte.

Det er mulig å trene så å si alle muskelgrupper med Tower 2000 Door Gym. Det handler om å finne hvilke øvelser, som fører deg til målet ditt. Det er ikke hensiktsmessig å bare kjøre i vei, uten å ha et mål. Det er strukturert trening som gir progresjon. Samtidig skal øvelsene ta hensyn til hva du vil med treningen, og eventuelle hindringer du har.

Tar man en titt på hvilke øvelser du kan velge for under – og overkropp er utvalget stort. Her er noen eksempler; tren magen med forskjellige typer crunch (stående), Armer og rygg får sitt med stående cross row (kryss roing) og arm pulldowns (rette armer). Eller hva med militærpress og decline press for bryst – og skuldermuskulstur? Bein og bak kan få sitt med back lounges og hamstring curl. Flere øvelser finner du i heftet som følger med.

Når du bruker Tower 2000 Door Gym, tren minst 2 ganger pr uke. Klarer du flere økter i uka er det ypperlig. Det eneste du skal tenke på er å variere. Ha gjerne 2-3 program du veksler mellom, slik at en muskelgruppe ikke trenes to dager på rad. Se også øvrig utvalg på Gorilla Sports.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Dimensjoner 62.5 × 38 × 32 cm