fbpx
treningsutstyr
På salg!

Suspension Trainer TRX P1

kr 1,349 kr 944.30

Tomt på lager

  • Suspension Trainer TRX P1
  • Inkl; stropper, dørfeste, karabinkrok kobling og oppbevaringspose
  • Vekt; 600 g
  • Farge; sort/rød
  • Tålt maksimal vekt ved bruk; 400 kg
  • Produsert i 70 % polyester, 30 % nylon

Beskrivelse

Suspension Trainer TRX P1 er treningsutstyr for styrketrening med kroppsvekt – funksjonell trening. De siste årene har trening med denne typen utstyr økt i omfang. Det er ikke underlig med tanke på den effekten treningen har. Samtidig kan man variere øvelsene i nesten det uendelige. Suspension Trainer TRX P1 passer like godt hjemme, som på et treningssenter. Den er lett, og lagres i den medfølgende posen (om man vil pakke den bort). Du kan feste snorene i en dør eller på annen måte. Det eneste du trenger å sjekke er at festet er solid nok.

Suspension Trainer TRX P1 er produsert i polyester og nylon, det gir solid og slitesterkt utstyr. Hele 400 kg tåler Suspension Trainer TRX P1 under bruk. Snorene er lette å regulere til ønsket lengde. Derfor passer denne også til nybegynnere. Reguler snorene slik at bevegelsene blir lettere i begynnelsen. Gjør øvelser som armhevinger, dips, pull up, et bens utfall og rundt hundre andre.

Trening med Suspension Trainer TRX P1

Trening med Suspension Trainer TRX P1 er for alle. Nybegynnere regulerer enkelt øvelsene ved hjelp av lengden på stroppene. Samtidig som man kan regulere hvor store man gjør bevegelsene. Når du har trent en stund gjør du enkelt øvelsene tyngre. Suspension Trainer TRX P1 vil hjelpe deg til en skikkelig treningsøkt for hele kroppen. Det er nesten bare fantasien som vil hindre øvelsesutvalget.

Øvelsene vil gi deg stryke i forskjellige muskelgrupper, og er samtidig utfordrende for balanse og koordinasjon. Det skjer siden håndtakene ikke er festet, men henger løst. Tar du armhevinger på gulv og i Suspension Trainer TRX P1 merker du forskjellen. Ikke bare skal du gjøre bevegelsen, men i snorene skal du også holde deg stødig. Virkelig en utfordring for mange forskjellige muskelgrupper. Blant annet gjelder det små muskelgrupper i skuldrene. Disse muskelen er ikke like enkel å «få tak på» med tradisjonell styrketrening.

Suspension Trainer TRX P1 kan brukes til utrolig mange øvelser. Her kan du trene overkropp og underkropp uten annet treningsutstyr. Samtidig har man to forskjellige håndtak å velge mellom. Naturlig er det at det polstrede håndtaket benyttes til hender. Løkke-håndtakene til å tre føttene i. MEN – det er ingen regel. Prøv deg gjerne frem på egen hånd. Tren et bens utfall med en for i gulv og en i Suspension Trainer TRX P1. Biceps curl, kryssdrag, bomhev og annet med kroppen som vekt.

Kombiner gjerne trening i Suspension Trainer TRX P1 med annen trening. Variasjon er gunstig. Tren for eksempel med Suspension Trainer TRX P1 3 ganger i uka. De andre dagene trener du utholdenhet. Det kan gjøres ute eller inne.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.8 kg
Dimensjoner 5.5 × 4.6 × 2.1 cm

Vi anbefaler…