fbpx
tilbud
Tilbud!

Super Curl Bar Med Spinlock Star Lås – 120 cm

Gorilla Sports

kr 791

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Super Curl Bar Med Spinlock Star Lås – 120 cm
 • Egenvekt 10 kg
 • Sleeves med kulelager
 • Plass til vektskiver på endestykker 20,1 cm pr ende
 • Grepflate 80 cm
 • Maksimal vektbelastning ved bruk: 180 kg
 • Passer vektskiver med hull 31 mm
 • 2x Spinlock Star Lås

Beskrivelse

Her er en curl barbell for de som løfter tungt. Super Curl Bar tåler 180 kg vektbelastning ved bruk. Det skulle holde for de fleste. Denne curl baren er ikke bare for de viderekommende, også nybegynnere vil få et solid treningsutstyr med denne. Ikke bare får du kvalitet, men kvalitet som varer år etter år. Denne baren kan ligne litt på en EZ Curl Bar (ta en titt på utstyret her). Det er ikke merkelig da den er tiltenkt de samme muskelgruppene. Det er mulig å trene hele kroppen ved å bruke denne curl baren. La ikke utgangspunktet om biceps- og tricepstrening hindre deg i det. Det følger ikke vektskiver med, de bestilles utenom. Det vil være en fordel, for da kan man bestille akkurat de vektskivene en ønsker. Vurder gjerne flere vektskiver, slik at treningen din har muligheten til progresjon. Alle vektskivene du finner her hos oss passer på Super Curl Bar. Vurderer du og også kjøpe dumbbells? Da passer vektskivene på dumbbell bar også. Endestykkene på denne curl baren tilsvarer de forskjellige Olympic barbell/dumbbell du finner her hos oss. Det vil si at endestykkene (sleeves) har kulelager. Det gjør at vektskivene kan rotere rundt egen akse. Låsene, som følger med, er Spinlock Star Låser. Det vil si at du skrur de fast på endestykkene, og vektskivene sitter trygt hele treningen.

Trening med Super Curl Bar Med Spinlock Star Lås

Trening med denne curl baren er for nybegynnere og viderekommende. En curl bar som dette veier hele 10 kg, og kan også brukes uten vektskiver for de som ikke har trent så mye. Spesielt i begynnelsen kan det være aktuelt, for enkelte muskelgrupper. Fordelen med formen på Super Curl Bar er at en belaster håndleddene mindre ved trening. Du vil få et mer riktig ergonomisk grep.

Øvelser du kan gjøre med curl bar er ganske mange. Selvfølgelig kan du trene triceps og biceps, men bruk baren til mer. Prøv deg litt frem på øvelser og hvilken vekt du kan bruke. Sjekk ut øvelser som lat raises, markløft og glute bridge. Kanskje ikke alle vil være de tradisjonelle øvelsene man gjør med en bar som denne, men verdt å forsøke.

Se 6 effektive bicepsøvelser her.

Det kan lønne seg å vurdere om man trenger en treningsbenk. Det vil gi treningen din et løft, da en for enkelte øvelser vil få en bedre posisjon for kroppen. Ta en titt på for eksempel Multifunksjonsbenkene her hos oss. Har du noen gang prøvd benkpress med en curl bar? Det lar seg gjøre.

Treningen din skal selvfølgelig inneholde flere øvelser enn nevnt. Er du usikker på hvordan og hva du skal gjøre er det smart å få litt hjelp. Ta en titt på nettet, eller sjekk vår blogg for tips.

Tilleggsinformasjon

Vekt 9 kg
Dimensjoner 121 × 15 × 4 cm

Vi anbefaler…