fbpx
tilbud
Tilbud!

Stropper for Mage- og Beintrening

Gorilla Sports

kr 167.40

På lager

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Materiale: Nylon
  • Maksimal belastning: 300 kg
  • Farge: Svart med Gorilla Sports logo

Beskrivelse

Magen og beina er det veldig mange av oss som ønsker å gjøre noe med og derfor velger vi gjerne trening som kan bidra med å gi oss flottere og strammere mage og bein. Stropper for mage- og beintrening fra Gorilla Sports gjør deg i stand til å gjennomføre flere øvelser og sikrer dermed allsidighet i treningen din. Takket være den brede, polstrede åpningen kan du trene på et høyt nivå samtidig som du er sikret full komfort under hele økten. Det hudvennlige materialet er holdt sammen av slitesterke sømmer og gir deg en sikker følelse under treningen. Den massive metallkarabinen kan enkelt festes til alle stenger med en diameter på 30 / 31 mm.

Trening og bruk av stropper for mage- og beintrening

Enten du trener hjemme eller i et treningsstudio, så er det lett å glemme de mange små muskelgrupper vi har i kroppen. Fokuset er ofte på de store musklene og da blir disse mye sterkere enn de små. Det er ikke bra for kroppen med en slik ubalanse og derfor er det viktig å finne en treningsform som hjelper deg med å gjøre noe med dette. Med litt ekstra utstyr kan du enkelt få trent alle musklene i kroppen din. Stropper for mage- og beintrening kan hjelpe deg med å gjøre enda flere og varierte øvelser og dermed får du den treningsbalansen du trenger. Da overser du ingenting, men kan med jevne mellomrom trene de små musklene som sitter rundt magen og på beina.

Bruk stroppene om beina slik at du kan henge sikkert og trene magemusklene i de fleste retninger uten å tenke på balansen. Det finnes en lang rekke øvelser du kan begynne på med disse stroppene, ikke kun for magen, men også beina. Det er en fordel at du kan spenne deg sikkert fast med de solide metallkarabinene og gjøre spennende øvelser du ikke kan klare uten litt ekstra utstyr. Da får du ikke bare den kroppen og styrken du ønsker deg, men du sørger også for å holde treningsmotivasjonen oppe.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.2 kg
Dimensjoner 24 × 6.5 × 24 cm

Vi anbefaler…