fbpx

Straight Fit Sweatpants – Grå

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Straight Fit Sweatpants – Grå
  • Størrelser: S – M – L – XL – XXL
  • Materiale: 63 % bomull, 37% polyester

Beskrivelse

Det er viktig å ta gode pauser i hverdagen også. I en travel hverdag fylt med jobb, skole, trening og hverdagens gjøremål, er det viktig å huske å hvile. Gorillasports har utviklet en joggebukse som passer like godt til trening som til en real pause i sofaen. Straight Fit Sweatpants er en grå joggebukse som finnes i alle størrelser – fra small til XXL. Med materiale i bomull og polyester sørger vi for den perfekte balansen mellom mykhet og fleksibilitet, for at plagget skal være like velegnet for trening som for avslapping. Med all sin komfort og det klassiske utseende, er buksa det foretrukne klesvalget til den daglige treningsøkten. Men dersom gymbagen skulle vise seg å forbli stående hjemme en dag, får joggebuksa deg til å se like bra ut der du ligger henslengt på sofaen foran TV-en. Straight Fit Sweatpants med logotrykk og elastisk snøring i livet er laget i behagelig tekstilmateriale. Dette bidrar til den ordentlige myke og koselige følelsen. Straight Fit-snittet får i tillegg buksa til å sitte helt perfekt på kroppen din. Så hva venter du på? Ta den i bruk i dag!

Komfort under og mellom treningsøktene!

For å få best mulig utbytte av treningen, må man passe på å få tilstrekkelig med hvile. Restitusjon er den tiden du bruker når du ikke trener, for å likevel få utbytte av selve treningsøkten. Det er viktig å være klar over at selve treningen er med å bryte ned kroppen din. Det du gjør mellom to treningsøkter er det som spiller en stor rolle når det kommer til å gjøre formen din bedre. Med Gorillasports Straight Fit Sweatpants kan du sørge for topp komfort når du hviler imellom de store slagene. Det er viktig å kose seg også! Med en behagelig joggebukse blir pausene ekstra avslappende.

Kombinasjonen av 63 % bomull og 37% polyester gjør Straight Fit Sweatpants til et mykt, behagelig og fleksibelt treningsplagg. Buksa fra Gorillasports er ypperlig for treningsformer som krever en romslig og luftig alternativ. Enten du skal løfte vekter eller trene kardio gir denne buksa deg den nødvendige bevegelsesfriheten, slik at du kan fokusere på treningen.

Den gråfargede Straight Fit Sweatpants er laget i slitesterkt materiale så den kan brukes til de røffeste treningsformene. Når du trener skal du slippe å bekymre deg for klærne du har på deg. Selve treningen får all din oppmerksomhet når du bruker treningstøy fra Gorillasports.

Nå har du funnet buksa som kan brukes til alt! Gå til innkjøp av Gorillasports klassiske grå joggebukse, Straight Fit Sweatpants, og du er klar for det meste – enten det inkluderer blodslit på treningssenteret eller bare sofasliting hjemme. Bestiller du Straight Fit Sweatpants kan du bare glede deg til en superkomfortabel hverdag!

Tilleggsinformasjon

Størrelse

Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large