fbpx

Stabil Flat Treningsbenk

Gorilla Sports

kr 1,829

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Stabil Flat Treningsbenk
  • Maksimum vekt under trening: 300 kg
  • Farge: ramme hvit, pute sort
  • Gummibeslag nederst på beina gir større stabilitet
  • Benkens totalvekt: 16 kg
  • Mål på benken: 110 cm x 25 cm x 42 cm

Beskrivelse

Muligheten til mange valg, av øvelser, gir trening den dimensjonen den bør ha. Velger man å kjøpe en Stabil Flat Treningsbenk får du akkurat dette. Benken er enkel, men solid. Hele rammen er i et sterkt materiale, og tåler hele 300 kg i «bruksvekt». Det vil si, at veier du mellom 60 og 90 kilo har du enda opptil et par hundre kilo du kan benytte, i ekstra vektbelastning. Dermed vil denne treningsbenken være et godt valg både for deg som er nybegynner, og deg som er mer erfaren. Rammen er i hvitt, og puten er sort. Benken har målene 110 cm x 25 cm x 42 cm, og lett å plassere. Stabil Flat Treningsbenk gir muligheter til et godt utvalg øvelser med ekstra vektbelastning. Den vil også passe til mange øvelser, som gjøres kun med kroppsvekt. Vil du ha fullt utbytte av trening, vil vi anbefale deg å sjekke forskjellige dumbbells og barbells. Den beste treningen vil du få om du benytter begge deler. Det vil også gi større utfordringer til flere muskelgrupper.

Trening med Stabil Flat Treningsbenk

Her er mulighetene til øvelser «nesten uendelige». Bruk benken sammen med dumbbells, barbells eller hva med noen øvelser med kun kroppsvekt. Det er helt opp til deg hva du gjør. Over tid vil en kombinasjon av flere måter å trene på gi det beste resultatet. Velg øvelser som fører deg til målet ditt med treningen. Er målet å miste fettvekt, hva med å ha benken som en del av en intervalløkt?

Treningsbenken kan brukes til øvelser hvor man sitter, ligger eller trenger den som støtte. Det er ikke bare overkroppen, som kan trenes ved hjelp av benken. Her kan du få trengt bak og bein i tillegg. Bruk benken til hip trust eller glute bridge. Støtt den ene foten ved bulgarsk et bens utfall. Gå opp og ned på benken, og tren bak, bein og kondis samtidig. Mange muligheter om du vil.

Stabil Flat Treningsbenk kan være en del av noen utfordrende mageøvelser. Ligg på benken hofte/bak helt på kanten av benken. Hold med hendene i kanten bak hodet. Strekk føttene rett frem, og hev de opp mot taket. Når du har rundt 90 grader vinkel i hoften, senk så rolig ned igjen. Utgangsposisjonen her kan benyttes til enda flere varianter av magetrening.

Les: Øvelsen som gir markerte magemuskler.

Når det kommer til styrketrening, med dumbbell eller barbell, er det stor variasjon på øvelser du kan velge. Et par eksempler er brystpress/benkpress og liggende triceps press. Et hånds roing kan utføres med benken som støtte, og sittende dumbbell biceps curl er andre øvelser du kan gjøre.

Les mer om styrketrening hjemme her.

Tilleggsinformasjon

Vekt 11 kg
Dimensjoner 113 × 30 × 16 cm

Vi anbefaler…