fbpx
tilbud

Squat Stand

Gorilla Sports

kr 2,379

Tomt på lager

 • Squat Stand
 • Mål: 50 cm x 54 cm x 110-160 cm
 • Maks belastning øverste hylle: cirka 400 kg
 • Maks belastning nederste hylle: cirka 500 kg
 • 16 høydejusteringer
 • Vektskiver og barbells ikke inkludert
 • Farge: sort
 • Monteringsanvisning følger med
Varenummer: 100122-00019-0001 Kategorier: , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Navnet er Squat Stand, men det er atskillig mer enn det. Her får du treningsutstyr som kan benyttes til mange forskjellige øvelser. Hvordan du bruker Squat Stand kommer litt an på deg, og hvilken annet utstyr du har. Har du ikke for eksempel en treningsbenk, vil vi anbefale deg å investere i en (sjekk ut noen av treningsbenkene her hos oss). Benken sammen med denne Squat Standen er nær et komplett hjemmegym. Squat Stand er to separate stenger. Disse to stengene utgjør en komplett rack. Fordelen med å ha 2 løse komponenter er fleksibiliteten man får. Standen er ikke avhengig av for eksempel bredde på en benk eller lengde på barbell. Å trene med Squat Stand gir flere fordeler. Blant annet når du skal legge barbell, til squats, på skulderpartiet. Eller som hvile og start, for benkpress. Standen er i solid materiale, og tåler opptil 400 kg vektbelastning på øverste justering. På grunn av utformingen på fotenden står hver stand støtt og trygt. Justeringene låses med solide låsebolter.

Trening med Squat Stand

Squat Stand vil passe de fleste steder. Hjemme, idrettshallen eller treningssenter; spiller liten rolle. Har du liten plass er de enklere å stue bort etter bruk enn en ordinær Squat Rack. Samtidig har du et stativ også for andre øvelser.

Det er mange øvelser man bruker for å trene hele kroppen. En Squat Stand er ment som en hvile, og startpunkt for flere av disse. Squats, smale og brede benkpress og utfall kan være noen, og de mest vanlige. Det er ingenting i veien for at du kan benytte den også til start for markløft, eller annet. Det er opp til deg hvordan du bruker den.

Les: Markløft – hvorfor og hvordan.

Det følger ikke vektskiver eller barbells med Squat Stand. En fordel mener vi. Det gir deg muligheten til å skreddersy det du trenger, i stedet for å motta en ferdig pakke. Velg barbells som passer deg i lengde. Velg vektskiver med forskjellig vekt, men i forhold til ditt nivå. Er du nybegynner kan en av våre pakker likevel være til hjelp. Sjekk gjerne ut blant annet tri grip vektpakker. Da får du skiver du også kan bruke uten stang, for dumbbell øvelser.

Er du på utkikk etter en treningsbenk. For å bruke sammen med Squat Stand? Sjekk våre treningsbenker. Der finner du fra de helt enkle flate benkene, og til multi-funksjonelle benker. Velg etter ditt behov, men ta høyde for nye øvelser og progresjon.

Tilleggsinformasjon

Vekt 19 kg
Dimensjoner 90.5 × 25 × 17 cm

Vi anbefaler…

 • Tilbud! benkpress stang 200 cm

  Barbell bar med spinlock Star Lås – 200 cm

  kr 980
  Kjøp
 • Safety Squat Bar 50/51mm Olympia Standard

  Safety Squat Bar 50/51mm Olympia Standard

  kr 4,979
  Kjøp
 • Tilbud! Rubber-Coated Grip - Vektskive 1,25 kg – 25 kg

  Rubber Coated Grip – Vektskive 1,25 kg – 25 kg

  kr 107kr 2,329
  Velg alternativ