fbpx
treningsutstyr
På salg!

Slag og Spark Pute Boksing

Gorilla Sports

kr 999 kr 649.35

4 på lager

FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
  • Støtpute i svart
  • Dimensjoner (L x B x H) 43 x 23 x 18 cm
  • Syntetisk lær
  • 3 håndtak for maksimal grep
  • Materiale – tykkelse 9,5 cm
  • Farge: Sort
  • Logo: Hvit Gorilla Sports logo

Beskrivelse

Det å trene på slag- og spark pute er en av de beste måtene å utvikle kamp-reflekser, slagteknikk, forsvarsteknikker og kampstrategi. Og å slå eller sparke puten er ikke bare en flott trening, men også intellektuelt stimulerende og morsomt!

Gorilla Sports slag- og spark pute har en super holdbarhet og gir støtdempende beskyttelse både for deg som slår, og fremfor alt, også for den som holder bokseputen. Den 15 cm tykke puten passer veldig bra til å absorbere både spark og slag. Og du får den i 43 x 23 x 18 cm i lengde, bredde og høyde, med en sort farge og med hvit Gorilla Sports logo. Materialtykkelsen som er på 9,5 cm og sikrer optimal opptak av spark eller slag. Og er av høy kvalitet med forsterkede sømmer. Materialet som er laget av imitert skinn gir motstand selv til svette hender. Og på baksiden er det et håndtak og to brede håndtak og velcro låsninger (borrelås).

Du finner hele vårt utvalg av bokseutstyr her

Trene med slag- og spark pute

Alle som trener kampsport har mye å lære fra boksing. For uansett om du forbereder deg til neste match eller bare ønsker å være i god form har boksing mange fordeler, som å redusere vekt, komme i bedre form, bedre koordinering, få styrke i bena og overkroppen og ikke minst styrke hjertet. Og som nybegynner eller avansert kan du bedre refleksene dine, så du blir mer jevnere og komfortabel i en kamp.

Du bør i begynnelsen fokusere på riktig teknikk ved slag så du ikke skader unødvendig vrist, finger, håndledd, armer og skuldre ved slag. Eller vrist, føtter, tær og ankelen ved spark. Og i tillegg må du som er nybegynner styrke håndleddet, bicepsen, triceps, deltoids, rygg før du begynner å trene på slag- og spark pute, slik at du har stabile og sterke slag.

Jam og uppercut er to fine slag du kan trene på Slag og Spark Pute Boksing fra Gorilla Sports. Eller så kan du slå puten mens partneren din forandrer høyde og plasseringen. Fordi det bidrar til å forbedre evnen din til å angripe ulike steder på motstanderen din. Og trener du med en av våre boksehansker vil treningen være veldig effektivt. Når du trener denne øvelsen bør du trene den flere ganger per uke. Og la den vare ca. 3 minutter med 1-minutters hvile mellom settene. Men hvis dette er for anstrengende, kan du redusere treningsvarigheten til utholdenheten din er bedre.

Med slag- og spark pute fra Gorilla Sports vil du ha en vellykket treningsøkt om du trener hjemme eller på et treningsstudio, og du vil som profesjonell eller amatør oppnå ekte seier.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.5 kg
Dimensjoner 45 × 23.5 × 17.5 cm

Vi anbefaler…

Slag og Spark Pute Boksing
Slag og Spark Pute Boksing
kr 999 kr 649.35