Skulderpress stasjon

 • Dimensjoner 106 x 27 x 27 cm (lengde x bredde x høyde)
 • Maksimal lastekapasitet på setet 250 kg
 • Maksimal lastekapasitet på ryggstøtten 300 kg
 • Vekt: 20 kg
 • Farge: Sort

kr 1,649

På lager

FraktFrakt kr 99 - 499. Hent selv for kr 39. Hjemlevering kun kr 999. BILLIG!

Vi anbefaler…

 • Multifunksjonsbenk - Økonomi

  Multifunksjonsbenk – Økonomi

  kr 1,499
  Kjøp
 • Heavy Duty Benk

  Heavy Duty Benk

  kr 3,999
  Kjøp
 • På salg! Universal Treningsbenk inkl. Tri Grip Komplett Vektsett - 108 kg
  -800 KR

  Universal Treningsbenk inkl. Tri Grip Komplett Vektsett – 108 kg

  kr 8,599 kr 7,799
  Kjøp
 • Hjemmegym - Komplett

  Hjemmegym – Komplett

  kr 11,999
  Kjøp
 • Benkpress Benk - Økonomi

  Benkpress Benk – Økonomi

  kr 1,439
  Kjøp
 • Universal Treningsbenk Med Lat-stasjon

  Universal Treningsbenk Med Lat-stasjon

  kr 4,599
  Kjøp
 • Ekstra Bred Treningsbenk

  Ekstra Bred Treningsbenk

  kr 2,269
  Kjøp
 • På salg! Universal Treningsbenk inkl. Chrome Komplett Vektsett - 108 kg
  -1000 KR

  Universal Treningsbenk inkl. Chrome Komplett Vektsett – 108 kg

  kr 9,999 kr 8,999
  Kjøp
 • På salg! Universal Treningsbenk inkl. Rubber Vektsett - 108 kg
  -950 KR

  Universal Treningsbenk inkl. Rubber Vektsett – 108 kg

  kr 9,199 kr 8,249
  Kjøp

Beskrivelse

Skulderpress fra Gorilla Sports er et perfekt supplement til det eksisterende utstyret i hjemmetreningen din eller på treningsstudioet ditt. For med riktige vekter, manualer, vektstang eller barbell, er du i stand til gjøre spesielle øvelser slik som Arnold Press, Lateral Raise eller overhead. Og takket være fotstøtten har du en robust lagringsplass for føttene dine. Skulderpress får du i sort, og den som passer i alle rom og hver sin livsstil. Den er 106 x 27 x 27 cm (lengde x bredde x høyde) og veier 20 kg. Maksimal lastekapasitet på setet er 250 kg og ryggstøtten er på 300 kg. Og skulderpress får du i sort.

Trene med Skulderpress stasjon

Med skulderpress fra Gorilla Sports får du virkelig trent skuldrene. Den er solid og robust og garanterer deg et sikkert fotfeste med sine solide føtter. Det å trene med skulderpress forebygger blant annet nakke- og skulderplager, og gir god holdning. Og du blir sterkere og får mer overskudd energi til både hverdagsaktiviteter og ikke minst treningen din.

Den passer for alle uansett om du er nybegynner eller avansert. Men ønsker du en effektiv trening, og nå målet om drømmekroppen din eller klare å rehabilitere skaden din? Da bør du fokusere på riktig teknikk med skulderpress, så du ikke overbelaster med for tunge vekter. Men trener du med for lite vekter, vil du ha lite eller ingen resultater, og det kan være lurt å få litt profesjonell hjelp til hvilke muskler du ønsker å trene.

Øvelsene du kan gjøre på skulderpress maskin er for eksempel sittende skulderpress med håndmanualer. Hvor du sitter benken, og plasser to håndmanualer på knærne. Så hever du håndmanualene til skuldrene, og presser dem over hodet helt til albuene er fullstendig låst. Ta en kort pause, og senk vekten sakte tilbake til startposisjonen. I denne øvelsen trener og styrker du skuldrene, den brede ryggmuskelen og magemusklene. Hvis du ønsker å trene skuldre, triceps og kjernemuskulatur på samme tid. Er det en øvelse som er veldig effektiv slik som sittende skulderpress med kettlebells. Her sitter du på benken med hoftebreddes avstand mellom beina. Så strammer du kjernemuskulaturen. Mens du roterer kettlebells utover, presser dem rett over hodet til strake armer og senker dem kontrollert ned igjen til skuldrene. Og roterer dem inn til hvileposisjon på brystet.

Med Skulderpress stasjon fra Gorilla Sports finnes det mange øvelser du kan gjøre med vekter, vektstang med og uten vekter, kettlebells osv. Og alt dette finner her på nettsiden vår.

Tilleggsinformasjon

Vekt 20 kg
Dimensjoner 106 × 27 × 27 cm
Skulderpress stasjon
Skulderpress stasjon
kr 1,649
Lik oss på Facebook