fbpx
treningsutstyr
Tilbud!

Sit-Ups Benk – Økonomi

Gyronetics

kr 1,644.50

På lager

FraktFrakt kr 99 - 999. Hent selv for kr 0. Hjemlevering kun kr 1999. BILLIG!

Beskrivelse

Trening er et spørsmål om holdning! Det er derfor ofte holdningen som avgjør hvor effektiv treningen blir. Med denne sit-ups benk kan du komme deg i god form ved å trene hjemme, forutsatt at du har holdningen som skal til. Med denne treningsbenken har det aldri vært enklere å komme seg i form. Benken kan legges sammen slik at du får plass til den under senga når du ikke trener. Den er perfekt å bruke for deg som ønsker sterke magemuskler, men kan også trene ryggmusklene dine slik at du blir sterkere i hele overkroppen. Overkroppen bruker mye i hverdagen og det lønner seg derfor å være godt trent.

Selve sit-ups benken kan justeres i flere ulike vinkler og dette gir deg gode muligheter for å øke belastningen etter hvert som du blir sterkere. Når du har funnet den rette vinkelen kan du låse den med låsebolter, slik at den står sikkert når du skal bruke benken. Med sine sklisikre føtter kan du bruke benken på de fleste underlag og likevel være sikker på at den ikke flytter på seg når du trener.

Trening med Sit-Ups benk – økonomi

Det er flere forskjellige øvelser du kan gjøre når du bruker en sit-ups (sjekk våre benker for sit ups) benk til treningen. Det skal heller ikke store variasjonen til før du trener musklene på en ny og annerledes måte. Nettopp allsidighet er viktig når man skal trene musklene sine, slik at man unngår skader ved å repetere de samme øvelsene hele tiden. Det er i tillegg enkelt å trene med en sit-ups benk, men musklene dine kommer til å merke det. Som utgangspunkt brukes benken gjerne til å lage sit-ups ved at du ligger med hodet ned mot gulvet og låser føttene i fotstøtten. Så løfter du deg opp ved hjelp av magemusklene. Når du justere vinkelen, så vil det bli tøffere og tøffere for musklene. Du kan også bruke en vektskive når du gjør situps.

Det er også mulig å trene ryggen om du vender deg rundt og løfter overkroppen sakte oppover. Eller du kan trene de skrå magemusklene ved å vri overkroppen når du har kommet opp i sittende stilling. Du kan enten trene en side hver gang du trener eller bytte på hver gang du kommer opp for å sitte.

Tilleggsinformasjon

Vekt 9 kg
Dimensjoner 115.5 × 33 × 16.5 cm

Vi anbefaler…

 • Tilbud! Universal Hjemmegymstasjon

  Universal Hjemmegymstasjon

  kr 6,314.50
  Velg alternativ
 • Tilbud! Universal multi-skråbenk - Økonomi

  Universal multi-skråbenk – Økonomi

  kr 5,454.50
  Kjøp
 • Tilbud! Ekstra Bred Treningsbenk

  Ekstra Bred Treningsbenk

  kr 3,659.50
  Kjøp
Sit-Ups Benk - Økonomi
Sit-Ups Benk – Økonomi
kr 1,644.50