Sit up benk

kr 949

  • Justerbart sete
  • Mulighet for hurtig feste
  • Sklisikre føtter
  • Justerbar pute med trekk i imitert skinn
  • Plass besparende design
  • Maks belastning: 120 kg
  • Dimensjoner (LxBxH): 121 x 31 x 48cm
  • Setepute (L x B): 91 x 26cm
  • Farge: sort

Beskrivelse

Benken er sammenleggbar og tar derfor ikke mye plass når du ikke bruker den. Treningsutstyr trenger ikke ta stor plass. Denne Sit up benk er perfekt for deg som ønsker sterke magemuskler, noe som er en fordel i hverdagen og til trening. Med en slik benk får du en større utfordring enn når du gjør vanlige situps og dermed får du bedre resultater. Ryggen kan justeres i hele ti forskjellige hellinger, noe som gir deg mulighet for å tilpasse hellingen til ditt behov etter hvert som du blir sterkere. Justeringen sitter på benkens fot, og når den er i ønsket stilling kan du låse den med gjennomgående låsebolter. Fotstøtten er polstret og dette hjelper med å holde deg i rett posisjon når du trener. Benken er solid og tåler en belastning på hele 100 kg. Benken er sort og har sklisikre føtter slik at den står stødig når du bruker den.

Trening med Sit up benk

Det finnes mange ulike øvelser du kan gjøre med en sit up benk og selv de minste variasjoner i en øvelse gir deg en ny utfordring. Det er ikke vanskelig å trene på en slik treningsbenk; eller øvelsene er enkle å utføre, men det er tungt for musklene og gir derfor god effekt. Utgangsposisjonen er at du ligger med hodet lengst fra fotstøtten og har føttene «låst» fast til fotstøtten. Så hever du overkroppen opp mot fotenden til du er oppe i sittende stilling. Etter hvert som du klarer å gjenta øvelsen 15-20 ganger uten de store problemer, kan du justere hellingen slik at det blir litt tøffere. En annen mulighet for å gjøre øvelsen tyngre er å holde en vektskive inntil brystkassen mens du holder på.

Ønsker du å trene de skrå magemusklene, så kan du enkelt endre litt på øvelsen. Etter at du nesten har kommet opp i en sittende stilling vrir du samtidig overkroppen over til ene siden. Du kan ta den ene siden en dag og bytte neste gang du trener eller ta annenhver gang når du gjør øvelsene dine.

Du finner også mange ulike vektskiver og dumbbells i sortimentet vårt, om du ønsker å gjøre treningen enda mer effektiv.