fbpx

Sissy Squat Trener Proff

Gorilla Sports

kr 5,059

2 på lager

FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
  • Dimensjoner: 103,5 x 81 x 36-52 cm (LxBxH)
  • Integrerte push-up grep
  • Høydejusterbare puter med skumfylling
  • Syntetisk skinndeksel
  • Maksimal lastekapasitet: 150 kg
  • Materiale: Polstret med skum og kunstskinn
  • Stødig og stabilt stativ
  • Farge: Sort
Varenummer: 100960-00019-0001 Kategorier: , , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Liker du utfordringer? Da er det på tide å teste Gorilla Sports Profesjonelle Sissy Squat Trener. Du har kanskje sett den på et treningssenter, om ikke så er Sissy Squat Trener genial til hjemmetrening også, da den tar ikke så mye plass og er enkel å lagre.
Trener du basketball, volleyball, fotball, friidrett, kampsport er Sissy Squat Trener et perfekt treningsverktøy for deg som ønsker å styrke for eksempel lår, kne, hofte etc. Da Sissy Squat Trener er spesielt nyttig for å styrke det fremre låret, spesielt den nedre delen. Eller når du forbereder et dødløft, knebøy eller vektløft. Fordi kombinasjonen av kne- og hoftemuskler spiller en svært viktig rolle i høydehopp eller lengdehopp.

Sissy Squat Trener kan justeres i forskjellige høyder på 36-52 cm. Den tar liten plass og passer til hjemmetrening, da den er bare 103,5 cm langt og har en bredde på 81 cm. Putene er polstret og er i kunstskinn. Den har integrerte push-up grep (se våre push-up bars her) og putene kan justeres i høyden. Og selve treningsapparatet er sort.

Trening med Sissy Squat Trener Proff

Her trener du legger, setemuskler og lår. De integrerte push-up grepene utvider treningsmulighetene med Squat Trener. Og på denne måten kan du også trene bryst-, arm- og skuldermusklene.

Med Sissy Squat Trener er det viktig å ha riktig teknikk for å unngå skade eller slitasje. Sørg for å holde vekten din fremover slik at presset plasseres på quadriceps. Hvis musklene dine ikke klarer å håndtere presset i kneleddet, bør du ikke gjøre denne øvelsen. Eller så prøver du å ikke presse så mye, men har mindre vekt fremover ved å holde hælene lavere slik at knærne ikke kommer så langt fremover. For nybegynnere kan det være vanskelig å trene med Sissy Squat Trener, da det kreves at du har noe styrke og balanserte ben. Fordi det er kroppen som er vekten din! Med Sissy Squat Trener trener du trene mage-, lår-, quadriceps og setemuskler. Og med integrerte push-up grep på Sissy Squat Trener kan du også trene bryst, arm og skulder.

Du kan også bruke vekter, vektstang, håndvekt eller en vektvest, hvis du ønsker mer intensive øvelser. Og ønsker du å utfordre deg enda mer kan du jo ha som mål å trene med et ben om gangen!

Tilleggsinformasjon

Vekt22 kg
Dimensjoner85 × 70 × 17.5 cm

Vi anbefaler…

Sissy Squat Trener Proff
Sissy Squat Trener Proff
kr 5,059