fbpx

Sammenleggbart stativ for mage- og ryggtrening

Gorilla Sports

kr 1,869

12 på lager (kan restbestilles)

FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
  • 5 innstillinger
  • Sammenleggbar
  • Grunnflate polstring: (LxBxH) 45x30x4,5-7 cm
  • Total grunnflate: (LxBxH) 100x49x71-80 cm
  • Mål i sammenklappet tilstand: (LxBxH) 124×76,5×36 cm
  • Farge: Hvitt
  • Egenvekt: 10 kg
  • Maksimal belastning: 120 kg

Beskrivelse

Nå er det mulig å trene mage og rygg med et sammenleggbart stativ for mage- og ryggtrening. Det er perfekt å bruke hjemme da det tar svært liten plass. Lengden er nemlig beskjedne 124 cm og høyden er på 36 cm. Derfor kan den enkelt gjemmes bort under sengen eller inne i et skap. Nettopp trening av musklene i ryggen er viktig og et område som fort glemmes når du trener styrketrening. Men for helsens skyld så bør denne delen av kroppen også huskes. Trener du kun magen vil det bli en ubalanse med ryggen, som før eller senere fører til smerte eller dårlig holdning. Med en sterk rygg og kraft i den nedre delen av ryggen vil du unngå skader og slitasje på ryggmuskulaturen når du blir eldre.

Trening og bruk av dette apparatet

nettsiden vår vil du finne en kort video med et par tips til hvordan du kan bruke et sammenleggbart stativ for mage- og ryggtrening. Som med alle andre treningsbenker så er det viktig å bruke riktig teknikk, spesielt når det gjelder øvelser for ryggen. Resultatet av dine anstrengelser blir så mye bedre når du står i riktig posisjon og gjør en øvelse på riktig måte. Stativet kan brukes til å trene sidene av overkroppen i tillegg til mage- og ryggmusklene. Du stiller deg med siden av kroppen mot puten. Deretter «tipper» du deg sidelengs nedover og drar deg opp igjen. Etter 10 repetisjoner kan du snu deg, slik at du får trent den andre siden også.

Du kan også gjøre øvelser med vektskiver for litt ekstra belastning, men ikke bruk for tunge skiver. Hold vektskiven inntil brystet og gjør øvelsen på samme måten.

Tilleggsinformasjon

Vekt10 kg
Dimensjoner75 × 33 × 11 cm

Vi anbefaler…

Sammenleggbart stativ for mage- og ryggtrening
Sammenleggbart stativ for mage- og ryggtrening
kr 1,869