fbpx

Sammenleggbar sit-ups-benk med punchingball

Gorilla Sports

kr 3,279

1 på lager

FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
  • 7 høydeinnstillinger
  • Består av: 1 x sit-ups-benk, 1 x punchingball, 2 x strikker
  • Sammenleggbar
  • Grunnflate polstring: (LxBxH)120x28x4 cm
  • Total grunnflate: (LxBxH) 146-154x61x57-75 cm
  • Farge: Svart
  • Egenvekt: 11 kg
  • Maksimal belastning: 200 kg
  • Inkludert monteringsanvisning

Beskrivelse

Med en sammenleggbar sit-ups-benk med punchingball er det mulig å få trent magemusklene skikkelig og på samme tid ha det litt morsomt med punchingballen. Den har 7 høydeinnstillinger, slik at du kan begynne stille og rolig. Etter hvert som du blir sterkere kan du stille inn benken i en skråere posisjon. Benken har også to strikker montert på siden, slik at du kan trene armmusklene dine og gjøre mange ulike øvelser. Med punchingballen sittende øverst på fotstøtten kan du utfordre deg selv med å se hvor mange ganger du klare å komme opp og slå til ballen. Til tross for sin beskjedne vekt på 11 kg er sit-ups-benken ganske solid og tåler en maks belastning på 200 kg.

Trening og bruk av denne sit-ups-benken

Med en sammenleggbar sit-ups-benk med punchingball, som enda har to strikker montert på siden, blir utvalgte av øvelser stort. Benken er perfekt å ha hjemme da den kan legges sammen og plasseres under sengen eller i et skap uten å ta mye plass. Når du tar den frem er du raskt i gang med treningen og du kan begynne å trene magemusklene med sit-ups. Hvor mange ganger greier du å komme helt opp å sitte, slik at du kan slå litt til punchingballen på samme tid? Du kan selvsagt også stå for enden av benken og slå på punchingballen for å trene hurtighet og reflekser samtidig med at du får varmet opp kroppen skikkelig. Ønsker du å trene biceps eller triceps, kan du bruke de to strikkene med håndtak som er montert på benken. Dette kan enten gjøres stående eller sittende på benken.

Det er liten tvil om at en sammenleggbar sit-ups-benk med punchingball er et allsidig treningsverktøy for deg som ønsker å komme i god form uten å bruke tiden din i et treningsstudio.

Tilleggsinformasjon

Vekt13.5 kg
Dimensjoner160 × 32 × 22 cm

Vi anbefaler…

Sammenleggbar sit-ups-benk med punchingball
Sammenleggbar sit-ups-benk med punchingball
kr 3,279