fbpx

Roller Ab Stol

Gorilla Sports

kr 1,849

Tomt på lager

  • Roller Ab Stol
  • Variabel motstand
  • Rygg med roterende pads gir massasje effekt
  • Sammenleggbar
  • Vekt 6 kg
  • Maks belastning ved bruk: 120 kg
  • Mål: 44 x 107 x 98 cm
  • Mål sammenslått: 44 x 29 x 57 cm
  • Farge: blå/sølvgrå/sort

Beskrivelse

Roller Ab Stol er en god løsning for deg, som ønsker greit treningsutstyr for magen. Stolen er skånsom mot ryggen. De roterende padsene i ryggstøet gir en masserende effekt mens du trener. Det gjør at man slapper av i ryggen, og er dermed også skånsom. I tillegg er bevegelsen slik at man legger seg bakover. Det er for mange enklere enn å ta vanlige situps. Roller Ab Stolen vil gi deg effektiv trening av øvre- , midtre-, nedre- og skrå magemuskler (og snart kan du få den såkalte six-pack). Sammen med stolen kommer 6 forskjellige fjær. Det er fjærene som bestemmer motstanden i øvelsen. Det er enkelt å bytte fjærer etter hvilken motstand du ønsker. Formen på stolen er utformet med tanke på sikkerhet og effektivitet. Roller Ab Stol tar ikke mye plass, og kan enkelt lagres etter bruk. Det er bare å slå den sammen, og sette den bort. Stolens egenvekt er på 6 kg. Materialene, som er brukt i stolen, er solide. Stolen tåler helt opptil 120 kg vektbelastning.

Trening med Roller Ab Stol

Kan hende du allerede trener mage, men på andre måter? Uansett hva du gjør av trening vil Roller Ab Stol være et tilskudd til treningen din. Magen trenes ved at man lener seg bakover, for deretter heve seg opp igjen. Bevegelsene krever kontroll, og gir trening gjennom hele bevegelsen. Øvelsen kan gjøres tyngre og lettere ved hjelp av fjærene som følger med. I tillegg kan man velge å benytte håndtakene, eller folde hendene over brystet. Å folde hendene vil gi en noe større utfordring. Å ha hendene på håndtakene kan fort bli til at man hjelper til med å skyve bak.

Det er mulig å få trent annet enn bare de rette magemusklene. Vil du ha mer belastning over på de skrå magemusklene er det enkelt. Hold hendene strake foran deg. Når du går opp igjen vrir du overkroppen lett, slik at hendene peker mot siden. Når du bruker stolen er det best å variere mellom å trene de rette og de skrå magemusklene. Etter hvert som du blir sterkere bytter du enkelt fjærer, og du har fortsatt en utfordrende magetrening.

Her kan du finne øvelser som gir markerte magemuskler.

Stolen kan, som sagt, være et godt supplement til treningen din. Kroppen vil også trenge noe ryggtrening og for andre muskelgrupper. Trener du kun magen vil du få en ubalanse i styrkeforholdet rygg/mage. Noen enkle ryggøvelser kan fikse dette. Du kan velge øvelser gjort på gulvet eller sjekke ut noen av ryggbenkene her hos oss.

Tilleggsinformasjon

Vekt6.5 kg
Dimensjoner67 × 34 × 17 cm

Vi anbefaler…