Profesjonelle dumbbells med gummibeskyttelse

kr 199kr 3,859

  • Profesjonelt utstyr
  • Kjernen består av støpejern
  • Manualene er beskyttet av et tykt lag gummi
  • De runde håndtak er behagelige å holde rundt
  • Kilo angivelse på hver dumbbell
  • Lengde på håndtak: 15 cm
  • Vekter på mellom 2,5 kg – 50 kg
  • Farge: Svart og rød
Nullstill

Beskrivelse

Disse profesjonelle dumbbells med gummibeskyttelse er vekter som brukes mye på diverse treningsstudioer og av dem som trener profesjonelt. Men, det er også mulig å bruke dem for deg som er ny innen styrketrening og ønsker å bruke det beste utstyr på markedet. Dette er manualer av høyeste kvalitet, produsert i støpejern og med et tykt lag gummi rundt vektskivene. Dermed er de godt beskyttet og samtidig som de også beskytter omgivelsene. Du får kjøpt manualene i mange ulike vektklasser, fra 2,5 kg og helt opp til 50 kg for dem som virkelig ønsker å teste seg selv. Du bør bestille ett av de minste settene (dumbbellsene selges enkeltvis) til å begynne med og eventuelt flere, litt større vekter slik at du får en fin progresjon når du trener. Det er noe av det viktigste når du trener med vekter. Driver du et treningsstudio i en klubb eller et annet sted, så vil hele spektret av vekter gi medlemmene muligheten for å trene som de profesjonelle. Selve grepet mellom vektskivene er behagelig å holde rundt og med sin lengde på 15 cm er det passe langt for de fleste.

Trening med profesjonell dumbbells med gummibeskyttelse

Du kan trene mange ulike muskelgrupper med dumbbells. Uansett om du er nybegynner eller har trent i mange år, så lønner det seg å ha flere ulike vekter og velge blant. Og med de profesjonelle dumbbells med gummibeskyttelse finner du 20 ulike vekter innen intervallet 2,5 kg til 50 kg. Med andre ord er det mange vektklasser, noe som vil sikre deg en fin stigning etter hvert som du får trent deg til større muskler og bedre utholdenhet.

Det er flere fordeler ved å trene med profesjonelle dumbbells med gummibeskyttelse. Du kan trene en arm om gangen og siden vi er født med ulik styrke i de to armene, så kan du trene den svakeste armen opp til å bli sterkere. Ønsker du samtidig å trene brystpress, så kan du enten gjøre dette med dine dumbbells eller du kan bruke en barbell. Det er litt enklere med en barbell, men du bør huske på å ha en som kan hjelpe deg om du skal trene med tunge vektskiver på en barbell stang. Du finner et stort utvalg av barbell vektsett hos oss.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Vekt

2,5 kg, 5 kg, 7,5 kg, 10 kg, 12,5 kg, 15 kg, 17,5 kg, 20 kg, 22, 5 kg, 25 kg, 27,5 kg, 30 kg, 32,5 kg, 35 kg, 37,5 kg, 40 kg, 42,5 kg, 45 kg, 47,5 kg, 50 kg

#gospo_hjemmegym

Lik oss på Facebook
0

Din handlekurv