fbpx
tilbud
Tilbud!

Professional Fixed Dumbbell 2,5 kg – 40 kg

Gorilla Sports

kr 215.40kr 2,743

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Professional Fixed Dumbbell 2,5 kg – 32,5 kg
  • Profesjonelt utstyr for studio
  • Kjerne i jern
  • Belagt med et tykt lag gummi
  • Vekt trykket på
  • Gorilla Sports logo trykket på
  • Farge sort og rød

Beskrivelse

Eier du et treningssenter eller trener hjemme for deg selv? Det spiller liten rolle. Professional Fixed Dumbbell passer for alle. Kvaliteten er ypperlig, og meget slitesterkt. I tillegg er vektdelen gummibelagt. Det hindrer hakk eller andre skader i gulvet. (Har du et treningssenter kan det like vel være greit å investere i noen gulvmatter. Det kan du bestille ekstra her hos oss.) Dumbbells kommer her i flere vekttyper. Fra 2,5 kg og helt opp til 40 kg. Du kan bestille enkeltvis eller flere i samme slengen. Alle dumbbells er utført i solid jern, med krombelagt grep, som måler 15 cm. Grepstedet er ruglet, som gir et godt grep også om du er svett. Selve vektdelen på hver dumbbell er påtrykket hva vekten er. Gorilla Sports logo er også påtrykket i sort og rødt. Professional Fixed Dumbbell vil gi den variasjonen treningen din bør ha. Skal du bruke de til hjemmetrening, tenk over på forhånd hvilke dumbbells du trenger for en god progresjon.

Trening med Professional Fixed Dumbbell

Å bruke manualer i trening gir deg variasjon, samt en del andre fordeler. Hele kroppen kan få seg en god treningsøkt, om man velger riktige øvelser. Er du eier av et studio/treningsenter vil det være en klar fordel å ha hele utvalget. Det gir medlemmene valgmuligheter. Samtidig har både nybegynnere og erfarne valg angående vekt. Det kan også være smart å ha flere av en vektklasse på et treningssenter. Ofte er det mange som vil benytte dumbbells med vekt fra 7 til 15 kg.

Hele kroppen kan trenes med dumbbells, også øvelser hvor man kan bruke barbells. Mest gunstig er det om man veksler på å benytte dumbbell og barbell. Variasjonen vil gi musklene forskjellige utfordringer. I tillegg gir trening med dumbbells en del fordeler i forhold til barbells. En av disse er at hver side av kroppen må jobbe like mye. Brukes barbell for eksempel til biceps curl vil den sterkeste hånden assistere den svake. Dette unngås med dumbbell. Det vil altså med andre ord være lettere å få en styrkemessig bra balanse i kroppen.

Brystpress er en øvelse mange benytter. Ofte brukes barbell, men det kan lønne seg bruke dumbbells også. Barbells gjør at man får en mindre bevegelsesfrihet, på grunn av at begge hender har grep på samme stang. Dumbbells vil gi en mer naturlig bevegelse. Håndledd, albu og skuldre kan rotere mer naturlig. Det kan hindre skader en ofte ser, hos de som kun benytter barbell.

Trener du hjemme med manualer kan du velge i et godt utvalg øvelser. Her kan nevnes biceps curl, hammer curl, brystpress, triceps press, et-hånds-roing, utfall med belastning, knebøy og mange flere. Det handler om å skaffe seg litt kunnskap, og bygge et program som passer deg.

Les alt om hjemmetrening her.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Vekt

2,5 kg, 5 kg, 7,5 kg, 10 kg, 12,5 kg, 15 kg, 17,5 kg, 20 kg, 22,5 kg, 25 kg, 27,5 kg, 30 kg, 32,5 kg, 35 kg, 37,5 kg, 40 kg

Vi anbefaler…