fbpx

Preacher Curl Benk

Gorilla Sports

kr 3,149

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Preacher Curl Benk
  • Justerbar
  • Hvit ramme, sort pute
  • Mål: 96 cm x 65 cm x 83-103 cm
  • Egenvekt: 25 kg
  • Maksimal vekt ved bruk: 200 kg
Varenummer: 100119-00022-0001 Kategorier: , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Preacher Curl Benk er en mer spesialisert benk, enn for eksempel flate treningsbenker. Preacher Curl Benken er utviklet med et mål: trening av biceps. Benken er i solid materiale og tåler mye. Du kan trygt jobbe med tunge vekter, siden benken har hele 200 kg i maksimal bruksvekt. Benken alene veier ikke mer enn 25 kg, og er dermed enkel å flytte på (om det er nødvendig). En god treningsbenk skal kunne justeres etter brukeren. Det kan man på Preacher Curl Benken. Her er alle deler justerbare (sete, støtten, vektholder). Denne benken kan passe godt for idrettslaget eller om man innreder til en hjemmegym. Fordelen med å trene biceps på denne benken blant annet støtten kroppen får. Biceps kan trenes både med dumbbell og stang på denne benken. Velger du kun stang er en EZ Curl-stang å foretrekke. Vær oppmerksom på at vekter (barbell/dumbbell) ikke følger med, men bestilles i tillegg. Tar du en titt på kategorien styrketrening vil du finne det du trenger.

Trening med Preacher Curl Benk

Biceps er en liten muskel, men en viktig del av vår hverdagslige aktivitet. Vi bruker den blant annet når vi løfter opp ting (ikke biceps alene men sammen med flere muskler). Treningsentusiaster fintrimmer ofte biceps av forskjellige årsaker. Det er ikke til å komme fra at en veltrent arm også ser bra ut, selv om det helsemessige aspektet med trening er viktigst. Preacher curl kan brukes av både nybegynnere og erfarne. En god variasjon i biceps treningen din.

Se 6 effektive bicepsøvelser her.

Det oppstår ofte enkelte problemer med biceps curl, i form av feil teknikk. Dette er ofte at man svinger mye med armene. Det kan også være at man lener på overkroppen. Begge disse feilene skyldes at man trener med for tunge vekter. Over tid kan dette føre til feiltrening, og påfølgende skader. Bruker man en Preacher Curl Benk vil man unngå de «typiske» feilene. Når du bruker denne benken, pass på at du ikke bruker for tunge vekter. Vær også nøye med å ikke forsøke å «sprette» vekten i den konsentriske fasen.

Når du skal utføre en preacher curl skal du først tilpasse Preacher Curl Benken. Høyden på plattformen skal være slik at overarmen din hviler behagelig på puten. Sitt slik at brystkassen hviler mot øvre kant av plattformen. Armene skal ligge på plattformen, og være strake. Bøy så i albu og hev armer og vekt mot deg, til albu er helt bøyd. Senk deretter ned igjen til startposisjonen. Hele bevegelsen skal være kontrollert.

Vil du virkelig trene biceps skal du kombinere preacher curl med andre bicepsøvelser. Bytt på om du bruker en curlstang eller dumbbells på alle øvelsene. Det vil gi deg det beste utbyttet over tid.

Les også: Rask trening med dumbbells.

Tilleggsinformasjon

Vekt 25 kg
Dimensjoner 84 × 57 × 20 cm

Vi anbefaler…