fbpx
tilbud
Tilbud!

Power Wheel

Gorilla Sports

kr 944

På lager

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Power Wheel
  • Vekt: 3 kg.
  • Dobbelt hjul for stabilitet
  • Polstrede håndtak for godt og behagelig grep
  • Strikk for maksimalt stødig grep
  • Farge: sort/rød

Beskrivelse

Har du lyst på treningsutstyr, som hjelper deg med å trene magemusklene? Power Wheel er «storebroren» til Gorilla Sports Ab Wheel, og gir deg flere muligheter. I tillegg er grepet ditt sikret med behagelige strikk. Power Wheel er to parallelle hjul, og håndtakene er på sidene av hjulene. I tillegg til de ordinære håndtakene kommer dette hjulet på ekstra fester. Disse festene er til føttene. Dermed kan du variere øvelsene mer enn med et ordinært hjul. Power Wheel tar liten plass, og passer like godt hjemme som på et treningssenter. Det er ikke bare magepartiet som blir trent. Samtidig som du trener mage vil også rygg, armer og skuldre få sin treningsøkt. Det er ikke vanskelig å holde balansen. Det sørger de doble hjulene gjør for. Dermed kan du konsentrere deg kun om bevegelsen. Håndtakene (for hendene) er polstret, uten at de blir for myke. Det gir et stabilt og godt grep under trening. Power Wheel passer alle som vil trene mage/core muskulatur. Er du nybegynner bør du starte lett, og med kun en liten bevegelse.

Trening med Power Wheel

Power Wheel gir deg mange utfordringer for mage/core treningen. I tillegg er det slik at bevegelsene man gjør også være flere muskelgrupper som får en god trening. Bevegelsene fører til at også skuldre, armer og rygg belastes. Nybegynnere må være oppmerksom på, at det er viktig å få teknikken på plass. God teknikk vil etter hvert gi deg det utbyttet du vil ha. Samtidig hindrer det at du trener på deg skader.

Øvelser for magen (når du holder med hendene), med Power Wheel, er mulig å tilpasse etter nivå. Det gjøres ved å velge hvilken posisjon man har med kroppen. Du kan stå på alle fire, ha kun knærne i gulvet eller helt strak kropp og kun tærne i gulvet. Bevegelsen du skal gjøre er den samme uansett posisjon.

Trening med Power Wheel kan gjøres både med hendene og med føttene. På hjulet. Bruker du hendene vil bevegelsen være å skyve hjulet forover, og dra det mot deg igjen. Det samme gjøres om du fester føttene på. Ligg på rygg, strekk og bøy i kneet. Når du trener med føttene på hjulet, vil belastningen hovedsakelig være på bakside lår og bak.

Å trene med Power Wheel, kombinert med annen trening, gir gode resultater. Samtidig kan man ha i bakhodet hvor viktig sterke mage/core muskler er i dagliglivet, og ved all aktivitet. Tren gjerne styrke og kondisjon. Det gir en god variasjon i treningen, samtidig gir det kroppen utfordringer på forskjellige måter. Trenger du treningsutstyr må du gjerne ta en titt på hva vi ellers kan tilby.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.8 kg
Dimensjoner 42 × 8 × 43 cm