fbpx
tilbud
Tilbud!

Power Training Tau – Nylon

Gorilla Sports

kr 1,903

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Power Training Tau – Nylon
  • 100% kvalitetsnylon
  • Kan brukes inne og ute
  • Endene belagt for å hindre at de blir flisete
  • Lengde; 15 m
  • Diameter; 3,8 cm eller 5,0 cm
  • Vekt; 13 kg eller 22 kg

Beskrivelse

Funksjonell trening er i vinden som aldri før. Cross Fit er en av trendene som benytter denne formen for treningsprinsipper. Power Training Nylon Tau er treningsutstyr som vil gi deg både styrke og utholdenhet, som er overførbart til hverdagsaktiviteter. Du trenger slett ikke drive med Cross Fit for å trene med tauet. Det holder at du vil trene! Vi kan tilby et solid tau, som tåler bruk både inne og ute. Lengden er 15 m for begge variantene. Forskjellen ligger i vekt og diameter. Det ene tauet veier 13 kg og har diameter på 3,8 cm. Den andre varianten veier 22 kg og har diameter på 5,0 cm. Tauet er laget i solid nylon. Samtidig som det gjør tauet solid hindrer det at tauet trekker til seg fuktighet. Det igjen gir Power Training Nylon Tau lang holdbarhet. Begge endene er belagte for et godt grep, og for å hindre at endene frynser seg.

Trening med Power Training Nylon Tau

Funksjonell trening er en form for styrketrening. Typisk for denne formen for trening er at den er overførbar til dagligdagse aktiviteter. Det er i bunn og grunn det egentlige målet med funksjonell trening. Øvelser innenfor denne formen styrketrening involverer flere muskelgrupper. I motsetning til en mange øvelser innen tradisjonell styrketrening.

Trening med Power Training Nylon Tau krever en del plass, under selve treningen. Likevel er det virkelig treningsutstyr man burde finne flere steder. Tauet benyttes oftest til å sette tauet i svingninger. Det vil si at man med armene beveger tauet slik at det «bølger». Har du en solid stang og rundt 7-8 m gulvplass, eller plass ute, er det bare å sette i gang. Tauet skal rundt stangen/treet, eller hva du bruker, og du holder i endene. Gå et godt stykke unne selve stangen/treet. Bruk armene til å bevege tauendene opp og ned. Målet er at hele taulengden skal svinge opp og ned.

Øvelsen vil gi deg en skikkelig treningsøkt. Vi kan nesten garantere deg svie i armer, skuldre og core. I tillegg vil det gi en god kondisjonsøkt. Over tid vil du raskt merke progresjonen. Er du nybegynner vil det være smart å begynne med korte intervaller. Prøv deg frem med for eksempel med intervaller hvor du jobber 15-20 sekunder, og så en kort pause.

Det er flere ting man kan gjøre med tau, og det er kun fantasien som begrenser deg. Hva med å binde noe tungt i en ende, og så bruke tauet å dra det mot deg? Du må gjerne kombinere funksjonell trening med den tradisjonelle styrketreningen. Det viktigste er at du har en plan for treningen din.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Vekt / Diameter

13 Kg / 3,8 cm, 22 Kg/ 5cm