fbpx
treningsutstyr
På salg!

Power Tower Red – Multifunksjonell Pull Up-stasjon

Gorilla Sports

kr 9,139 kr 5,940.35

1 på lager

FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
  • Power Tower Red – Multifunksjonell Pull Up-stasjon
  • Mål: 85 cm x 120 cm x 235 cm
  • Rygg med korsryggstøtte
  • Arm pads
  • Maksimal vekt ved bruk: 120 kg
  • Farge: rød/sort

Beskrivelse

Trener du med kroppsvekt kan det være kinkig å få trent alle muskelgrupper godt. Derfor vil Power Tower Red – Multifunksjonell Pull Up-stasjon være ypperlig. Trening med denne stasjonen vil gi en allsidig trening for overkroppen, og for flere muskelgrupper. Stasjonen passer både for deg som er nybegynner og for de som er viderekommende. Stasjonen heller litt, cirka 10 %. Det sikrer deg mens du trener, og gjør det enklere for nybegynnere (les mer om styrketrening for nybegynnere her). Stasjonen er stabil og i solid materiale. Den tåler en vekt, ved bruk, helt opp til 120 kg. Armstøttene er regulerbare, slik at de ikke er i veien ved blant annet pull ups. Selv om stasjonen har en høyde på 235 cm virker den ikke ruvende på grunn av konstruksjon og bevegelige armstøtter. Festet på foten til stasjonen vil du også finne håndtak til armhevinger. Pull Up stangen har to forskjellige håndtak, som gjør at Pull Up kan gjøres med forskjellige grep. I tillegg til armer, bryst, rygg og skuldre kan du også trene magemusklene.

Trening med Power Tower Red – Multifunksjonell Pull Up-stasjon

Trening med kroppsvekt har ofte et annet fokus enn styrketrening med vekter. Målet er ofte å trene flere muskelgrupper med en øvelse, og samtidig få funksjonell trening. Øvelser som kan gjøres i Power Tower Red – Multifunksjonell Pull Up-stasjon gir deg dette. Øvelser som Triceps Dip og Pull Up er to slike øvelser. Andre øvelser du kan gjøre er Pull ups, Triceps Dip, armhevinger og Leg Raises.

Leg Raises er en god øvelse for magemusklene, men kan kreve litt tålmodighet. Selv om du kanskje bare klarer noen få, til å begynne, med vil du se at det går raskt fremover. Armene skal hvile på armstøttene. Albu i cirka 90 graders vinkel. Skuldrene holdes nede, og press ryggen mot ryggstøtten. Heng med strake ben. Trekk så bena opp mot magen, med bøyde knær. Når knærne er nær magen senker du de ned igjen. Etter hvert som du blir sterkere, ha strake ben. Med strake ben skal de løftes til føttene dine er i høyde med hoften. Deretter senkes rolig ned.

Funksjonell styrketrening er utført på mange måter, og øvelsene i denne stasjonen er noen av de. Denne typen trening har som mål å gjøre muskler du bruker i hverdagen sterkere. Det hindrer mange forskjellige plager, som hverdagsaktivitet kan skape. Det er ikke dermed sagt at ikke denne typen øvelser kan være gunstig innen flere typer trening. Du ser ofte både fitnessutøvere og bodybuildere bruke akkurat samme øvelsene.

Treningen din bør også inneholde trening for bein og bak. Ønsker du bruke mest mulig kroppsvekt, men med litt motstand? Treningsstrikk er en utmerket måte å få dette på. Strikkene kan også gi brukes til forskjellige øvelser for armer, rygg, skuldre og mage. Du finner et godt utvalg strikk her.

Du kan sjekke om du finner noen gode tips i bloggen vår.

Tilleggsinformasjon

Vekt 42 kg
Dimensjoner 130 × 45 × 14 cm

Vi anbefaler…

Power Tower Red – Multifunksjonell Pull Up-stasjon
Power Tower Red – Multifunksjonell Pull Up-stasjon
kr 9,139 kr 5,940.35