fbpx
tilbud

Power Tower Deluxe

Gorilla Sports

kr 4,519

Tomt på lager

  • Power Tower Deluxe
  • Mål: 112cm x 112cm x 220cm
  • Vekt: 30 kg
  • Maksimal vektbelastning ved bruk: 115 kg
  • Farge: grå/sort/sølv
  • Pull up bar, dip-håndtak, arm og ryggputer inkludert
  • Monteringsanvisning inkludert
Varenummer: 100526-00029-0001 Kategorier: , , , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Power Tower Deluxe er stasjonen som gir trening med kroppsvekt en ny dimensjon. Denne stasjonen gir deg muligheter du ikke vil få ved bruk av pilatesball, gulv eller treningsstrikk. Øvelsene du kan gjøre på Power Tower er mange og varierte. Til tross for alt du kan gjøre av øvelser trenger stasjonen liten plass. Spesielt fordelaktig hjemme eller for idrettslag med liten plass. Fitnessutøver eller ordinær trimmer; spiller ingen rolle. Utfordrende nok for alle kategorier treningsfolk. Målet med en stasjon, som denne, er ikke å trene en bestemt muskel. Her trener du flere muskler i hver eneste øvelse. En øvelser du kan gjøre på denne er dips, pullups og armhevinger. Stasjonen er i solid materiale og kommer med det du trenger. Det er ikke nødvendig å supplere med annet, så sant du ikke vil. Enkelte øvelser kan ha ekstra vektbelastning, om ønskelig. Da kan du sjekke for eksempel forskjellig vektvester og dip-belter.

Trening med Power Tower Deluxe

Power Tower Deluxe er utviklet for å gi en utfordrende trening for overkroppen spesielt. Når man trener med bare kroppsvekt, som belastning, kan det være vanskelig få utfordringer for enkelte muskelgrupper. Denne stasjonen gir deg denne utfordringen. Her kan du trene pullups, dips, leg raises og armhevinger. Alle disse er øvelser som inkluderer mer enn en spesifikk muskelgruppe.

Les også: Slik får du trent overkropp på tyve minutter.

Noen av øvelsen kan være litt vanskelig om du er nybegynner. Ikke la det hindre deg. Over tid vil du få de til. Trikset er å vite hvordan man kan nå målet. Ser man på pull-ups er det en øvelse som trenger litt øvelse. Derfor bruker man ofte hjelpemidler i begynnelsen, assisted pull-ups. Det er ofte en strikk man legger bena i slik at man får hjelp på tur opp.

Et triks for å få til pull-ups er; fort opp med eller uten assistanse. Deretter rolig ned. Begynn med noen få repetisjoner, og øk etter hvert som du blir sterkere. Over tid vil du kunne gjøre pull-ups uten strikk, og det antallet du ønsker. Magemusklene kan også få sitt med leg raises. Da henger man i Power Tower Deluxe, armene på armstøtten. Ryggen hviler mot ryggstøet. Føttene heves og senkes. Du kan begynne med bøyde knær, og senere prøve deg på strake bein.

Les om trening av magemuskler i bloggen vår.

Trening med kroppsvekt, og aktivisering av flere muskler samtidig, er nyttig. Det gir en jevnt over sterkere kropp og bedre koordinasjon. I hverdagen er det dette man har behov for. Der er ingen bevegelser vi utfører hvor kun en muskelgruppe er aktivisert. Tenk for eksempel på å laste takgrinden på en bil. Hvilke muskelgrupper bruker du da?

Tilleggsinformasjon

Vekt 31.5 kg
Dimensjoner 136 × 56 × 13 cm

Vi anbefaler…