fbpx
treningsutstyr
Tilbud!

Power Cage

Gorilla Sports

kr 11,349 kr 7,376.85

Tomt på lager

  • Power Cage
  • Mål: 103 cm x 120 cm x 212 cm
  • Maksimal vektbelastning ved bruk: 200 kg
  • Egenvekt 48 kg
  • Sikkerhetsbar høyde: 53 – 178 cm
  • Solide firkantete stålrør
  • 15 justeringer
  • Farge: hvit
Varenummer: 100559-00022-0001 Kategorier: , , , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Det er flere måter å trene på, og en del av disse betyr rimelig tunge løft. Enkelte øvelser bør man ikke gjøre alene med skikkelig mye vekt på. Det handler om sikkerhet for seg selv. Har man ingen som kan spotte er et Power Cage løsningen. Det gir mulighet til flere barbell øvelser kombinert med tunge vekter. Vil du trene for eksempel benkpress og knebøy skikkelig tungt, gjør det inni Power Case. Enkelt og trygt! Power Cage vil passe for steder hvor folk trener tungt. Det kan være steder som i styrkerommet på jobben, hjemmegymmen eller på treningssentret (les om hvordan du kan trene hjemme eller på jobben). Dette Power Cage har i tillegg en pull-up bar. Det gir muligheter for både pull-ups og chin-ups. Power Cage handler ikke bare om sikkerhet når du trener. Bruk av dette treningsutstyret kan også hjelpe deg med progresjonen i treningen din. Power Cage kommer i hvit farge, og er solid konstruert for å tåle belastningen.

Trening med Power Cage

Barene som følger med, skal altså være en sikkerhet ved trening. Utover det er Power Cage et godt hjelpemiddel til å klare mer og mer vekt på stanga. Ofte vil du se «de store gutta» på treningssentret enten bruke Power Cage eller en spotter når de øker en del på vektene. La ikke det skremme deg bort fra denne typen treningsutstyr. Det kan være nyttig også for deg som ikke løfter de tyngste vektene. Hva som er tungt og ikke handler kun om hva som er tungt for deg!

Knebøy er en øvelse hvor man kan få god hjelp av Power Cage. I knebøy er det ofte den nederste delen av bevegelsen man sliter med. Spesielt når man skal øke vektbelastningen. Bruk Power Cage til å bli sterkere og få en god progresjon. Sett sikkerhetsbarene i høyde med det laveste du går med barbellen. Legg deretter barbell med vekt på sikkerhetsbarene. Kom deg under barbellen og løft opp først, og gå deretter ned igjen. La barbell ligge litt på sikkerhetsbarene før du går på neste rep (noen sekunder bare om mulig). Over tid vil du kunne gjøre en normal squat med den samme vekten.

Les mer om trening med knebøy her.

Når man skal løfte tungt er det ikke bare den øvelsen man skal trene på, som man skal være sterk i. Tunge løft krever styrke også i andre deler av kroppen. Spesielt i core/magemusklene. Det er fordi core/magemuskler er de som skal holde overkroppen stabil, og hindre feil teknikk. Tren derfor også øvelser for mage/core. Det kan være alt fra planke og leg raises til vanlige situps. Lag deg en kombinasjon av øvelser for core/mage.

Du kan sjekke om du finner noen gode tips om trening av magemuskler i bloggen vår.

Noen er redde for å trene tungt. Ikke vet vi helt hvorfor, siden vi vet hvilke store helsefordeler det har. Derfor er vårt råd om du vil slippe slitasjeskader, ha en god psyke, en kropp som fungerer i det daglige og se ung ut lenge (viktig for mange); tren slik at det kjennes!

Tilleggsinformasjon

Vekt 50 kg
Dimensjoner 202 × 39 × 18 cm

Vi anbefaler…