PLYO BOX Hoppebokser i 7 deler

kr 8,599

Tilgjengelig på fjernlager. Leveres vanligvis innen 2-6 uker.

Frakt kr 99 - 499. Hent selv for kr 39. Hjemlevering kun kr 999. BILLIG!
Varenummer: 100577 Kategorier: , Stikkord: , , , , , , , ,

Vi anbefaler…

Beskrivelse

Dette settet består av syv forskjellige Plyo-bokser og er bra for deg som ønsker å trene spenst. Boksene kan også brukes til mange andre øvelser og med syv ulike hoppebokser er det mulig å variere etter hvert som du får bedre spenst. De er velegnet til utholdenhetstrening og styrketrening. Boksene er stabile og selv om de ikke veier mye hver for seg, så tåler de stor belastning. Med sitt kvadratiske design og sklisikre knotter er du sikker på de står stødig når du hopper opp og ned på dem.

Les om plyometrisk trening her

Trening og bruk av PLYO BOX hoppebokser i 7 deler

Du kan bruke hoppeboksene til å trene spenst. Til å begynne med kan du hoppe med samlede bein opp på den minste boksen og ned igjen. Etter hvert som du blir komfortabel med denne øvelsen kan du prøve deg på neste høyde. Men du kan også teste ut andre øvelser. Med knebøy på et ben kan du trene lårmusklene og rumpe. Sett det ene beinet på hoppeboksen bak deg og så bøyer du det stående beinet. Gjenta øvelsen 10-15 ganger og bytt bein. Ønsker du å gjøre øvelsen noe vanskeligere kan du holde en vektstang med litt mindre vekter bak nakken, slik at du får ekstra belastning når du bøyer kneet.

Du kan også prøve deg på kneløft som trener legg og rumpe. Her går du opp på hoppeboksen og tar et høyt kneløft når du har kommet opp og står på boksen. Deretter går du tilbake til utgangspunktet og bytter bein slik at du får trent begge beina. Også her kan du ha en vektstang med i treningen, slik at det blir tyngre og gir enda bedre effekt.

Tilleggsinformasjon

Vekt 23 kg
Dimensjoner 77 × 15 × 63 cm

#gospo_hjemmegym

Lik oss på Facebook
0

Din handlekurv