fbpx

Plyo-boks i tre

Gorilla Sports

kr 4,669

Tomt på lager

 • 23 kg
 • 3 forskjellige sidelengder og hopphøyder
 • Maksimal lastekapasitet opptil 500 kg
 • Materiale: Høy kvalitet utførelse av tre/ kryssfiner
 • Størrelse: 60 x 50.5x 75,5 cm (LxBxH)
 • Farge: Natur, trefarge
 • Enkel montering

Beskrivelse

Med plyo boks får du på kort tid mer hurtighet, utholdenhet og bedre spenst. For når du hopper på boksen konverteres styrken din til hurtighet og eksplosiv kraft. Plyo boksen gir deg muligheter til å trene i tre forskjellige høyder, og du justerer høyden ved å rotere boksen. Den kan brukes av alle, om du er nybegynner eller avansert. Og trener du basket, friidrett, kampsporten etc. er plyo-boksen et supert treningsverktøy. Fordi i tillegg til hopp kan du gjøre mange andre ulike øvelser, hvis du ønsker å trene rygg, lår, legger, mage etc.

Plyo boks har en størrelse på 60 x 50.5x 75,5 cm i lengde, bredde og høyde. Med maksimal belastning på 200 kg og egenvekt på 23 kg. Boksen får du i naturlig trefarge med sort Gorilla Sports logo og kant. Og boksen er laget av høykvalitets tre/ kryssfiner.

Se andre fitnessprodukter her

Trene med plyo boks

Plyo kommer fra plyometrics, hvor man frigjør muskelens kraft raskere, som f.eks. ved hopp. Plyo boksen er inspirert fra boksing relatert til reaksjonsevne og koordinering. Og var opprinnelig designet som et middel å øke hastigheten og utholdenheten blant elite idrettsutøvere på 60-tallet. Det vil si som en eksplosiv bevegelse hvor du trener ekstremt hardt i korte intervaller. Plyometriske øvelser krever utholdenhet, styrke og fleksibilitet, ettersom øvelsen er veldig intens. Derfor er det veldig viktig å kjenne til riktige teknikker for å minimalisere risikoen for skader eller slitasje, samt varme godt opp med enkel strekking, knebøy, hopp og jogging.

Er du nybegynner anbefales det at du begynner med den laveste boksen. Og før øvelsen bør du gjøre noen enkle hopp foran boksen. Når du er klar står du foran plyo boksen med føttene i skulderbredde og ned i knebøy stilling. Deretter hopper du opp på plyo-boksen og lander forsiktig på putene under føttene dine, hopper ned og hviler i noen få sekunder før du gjentar øvelsen igjen. Det er alltid bedre å starte lavere og jobbe deg oppover. Jo høyere boksen er, desto lenger unna må du stå.

Musklene du trener er setemusklene, bakside av lår, magemuskler og hoften. Også quadriceps (fremside av lår) blir sterkere jo flere du ganger du gjentar øvelsen. Er du trent fra før og ønsker utfordringer velger du en plyo boks-høyde du er komfortabel med, men høy nok til at du føler at jobber. Og ønsker du å øke intensiteten kan du bruke Gorilla Sports ankel- / håndleddsvekt, en vektvest eller dumbbells.

På vår hjemmeside finner du tilsvarende plyo boks i farge sort og dimensjoner: 76 x 51 x 60.5 (L x B x H) og med 23 kg.

Tilleggsinformasjon

Vekt23 kg
Dimensjoner77 × 63 × 15 cm

Vi anbefaler…

 • Plyoboks sort

  Plyo Boks Sort

  kr 4,729
  Kjøp
 • PLYO BOX Hoppebokser i 7 deler

  PLYO BOX Hoppebokser i 7 deler

  kr 17,869
  Les mer