fbpx

Plyo Boks Sort

Gorilla Sports

kr 3,119

Tomt på lager

 • Maksimal lastekapasitet opptil 500 kg
 • Størrelse: 76 x 51 x 60,5 cm (LxBxH)
 • 23 kg vekt
 • 3 forskjellige sidelengder
 • 3 hoppehøyder
 • Materiale: Høy kvalitet utførelse av kryssfiner
 • Farge: Sort med hvit Gorilla Sports logo
 • Stabil og robust

Beskrivelse

Ønsker du hurtighet, utholdenhet og bedre stabilitet? Eller hva med å øke kondisjonen, stoffskiftet og fettforbrenningen? Da er Plyo Boks fra Gorilla Sports det rette for deg!

Plyo Boks er enkel å bruke, tar liten plass og passer overalt om du trener hjemme eller på et treningssenter. Den er lett å montere og med to håndtak er den også lett å flytte.

En plyo boks brukes vanligvis under plyometrics-treningsøkter, det vil si raske eksplosive øvelser som hoppetrening. Og boksen gir deg muligheten til å trene i tre forskjellige høyder ved å rotere boksen, så du justerer selv høyden etter ditt eget behov. Boksen kan brukes av alle, om du er nybegynner eller avansert. Og driver du med basket, friidrett, kampsporten etc. er plyoboksen et supert verktøy for å trene spenst, hurtighet og reaksjonsevne. I tillegg kan du gjøre mange andre ulike øvelser, hvis du ønsker å trene rygg, quadriceps, legger, mage osv.

Plyo boks har en størrelse på 76 x 51 x 60,5 cm i lengde, bredde og høyde. Med maksimal belastning på 500 kg og egenvekt på 23 kg. Boksen får du sort med hvit Gorilla Sports logo. Og boksen er laget av solid kryssfiner.

Trening med denne typer bokser

Plyo boksen er inspirert fra boksing relatert til reaksjon, hastighet, utholdenhet og koordinering. For meningen ved plyoboks-øvelser er å øke den fysiske kraften med raske utbrudd av energi og reaksjonsevne. Det vil si som en eksplosiv bevegelse hvor du trener ekstremt hardt under korte intervaller. Men å hoppe på Plyo boksen krever også utholdenhet, styrke og fleksibilitet, ettersom øvelsen er veldig intens. Derfor er det veldig viktig å kjenne til riktige teknikker for å minimalisere risikoen for skader eller slitasje, samt varme godt opp med enkel strekking, knebøy, hopp og jogging.

Er du nybegynner anbefales det at du begynner med den laveste boksen. Og før øvelsen bør du utføre noen enkle hopp foran boksen. Og når du føler deg klar står du foran Plyo boksen med føttene i skulderbredde og ned i knebøy stilling. Deretter hopper du opp på plyo boksen og lander forsiktig på putene under føttene dine, hopper ned og hviler i noen få sekunder før du gjentar øvelsen igjen. Det er alltid bedre å starte lavere og jobbe deg oppover. Jo høyere boksen er, desto lenger unna må du stå. Musklene du trener er setemusklene, bakside av lår, magemuskler og hoften. Også quadriceps (fremside av lår) blir sterkere jo flere ganger du gjentar øvelsen.

For den mer trente eller mer avanserte velger du en plyo boks høyde du er komfortabel med, men høy nok til at du føler at du trener. Og ønsker du å øke intensiteten kan du bruke Gorilla Sports ankel- / håndleddsvekt, en vektvest eller dumbbells som du finner her på hjemmesiden vår.

På vår hjemmeside finner du tilsvarende plyo boks i natur farge/ tre og med dimensjoner: 60 x 50,5 x 75,5 cm (Lengde x Bredde x Høyde) og 23 kg.

Tilleggsinformasjon

Vekt 24 kg
Dimensjoner 78 × 63 × 13 cm

Vi anbefaler…

 • Tilbud! Gorilla Sports Duffel Bag

  Gorilla Sports Duffel Bag

  kr 203.40
  Kjøp
 • Tilbud! Yoga og pilates rulle

  Yoga og pilates rulle

  kr 215.40
  Kjøp