fbpx
treningsutstyr

Plastbelagt Dumbbell

Gorilla Sports

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

FraktFrakt kr 99 - 999. Hent selv for kr 0. Hjemlevering kun kr 1999. BILLIG!
  • Plastbelagt Dumbbell
  • 3 kg dumbbell – grå
  • 2 kg dumbbell – rød
  • 1 kg dumbbell – oransje
  • Avrundete kanter og grepflate
  • Non-slip belagt
  • Hele dumbbell plastbelagt
  • Solid materiale (sement)

Beskrivelse

Profesjonelle dumbbell for alle. Det er nettopp det du får med Plastbelagt Dumbbell. Det er spesielt tiltenkt deg som vil trene med lette vekter, men samtidig ha nok utfordringer. Dumbbells (manualer) av denne typen passer like godt hjemme som på et treningssenter. Manualene er plastbelagte, og er derfor enkle å rengjøre. Noe som er en stor fordel spesielt på et treningssenter. Plastbelegget hindrer også skader i gulv (riper og hakk). Alle kanter er avrundet, også selve grepflaten. Dette gjør at den er behagelig å bruke (slipper tenke på skarpe kanter og skader). Samtidig får man et godt og behagelig grep. Du velger selv hvilken vektbelastning du vil ha. Velg mellom 1 til 3 kg. Når du bestiller tenk over at trening skal gi progresjon, samtidig som enkelt øvelser kan gjøres med mer vekt enn andre. Derfor kan det være smart å bestille flere. Er du eier av et treningssenter, da er flere et «must».

Trening med Plastbelagt Dumbbell

Trening for hele kroppen kan gjøres på forskjellige måter. Er du nybegynner er Plastbelagt Dumbbell et utmerket valg. Mange trener også det man kaller høy-reps. Det betyr lette vekter og mange repetisjoner. I stedet, for sett med 8-12 repetisjoner, kjøres opp mot 20. Er du erfaren med høy-reps, og vil ha tyngre manualer? Sjekk våre andre dumbbell sett og vektsett.

Å trene med dumbbells betyr et stort utvalg øvelser å velge mellom. Tren armer, bein, rygg, skuldre og videre med dette enkle, men effektive treningsutstyret. Du kan velge å trene hele kroppen, eller spesifikke øvelser. Plastbelagt Dumbbell egner seg like godt til styrketrening som til opptrening etter skader. Bare for å nevne noen øvelser du kan gjøre; skulderpress, sidehev, triceps press (flere varianter) og forskjellige biceps øvelser

Sidehev som gir trening til skulder/ytterside arm. Velg om du sitter på en stol eller står. Øvelsen utføres på samme måte uansett hva du velger. Bruker du stol, pass på at den ikke har armlener. Ha dumbbell i hendene, og bøy albuen (cirka 90 grader). Overarm skal være nær kroppen. Når du knytter neven er knoker og øverste del av fingrene lengst borte fra deg. Hev så albu opp mot taket. Hender og dumbbell skal bare «følge med». Når albuen er i skulderhøyde senker du ned igjen. Skuldrene skal være avslappet, og ryggen nøytral.

Øvelsen for underkroppen gjøres med Plastbelagt Dumbbell, som en ekstra vektbelastning. Dumbbell holdes da i hendene eller foran deg. Velg øvelser som knebøy, utfall eller et bens utfall (bulgarsk utfall). Du vil finne mange fine øvelser på nett, eventuelt spørre noen som har mer erfaring.

Tilleggsinformasjon

Vekt

1 Kg, 2 Kg, 3 Kg