fbpx
tilbud

Pilatesring

Gorilla Sports

kr 279

På lager

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Diameter: 39 cm
  • Egenvekt: 0,3 kg
  • Farge: Svart

Beskrivelse

Dette er en polstret pilatesring, som kan brukes til å trene muskler fra topp til tå (se en video her). Den er utrolig lett med sine 0,3 kg og er derfor enkel å ha med seg på tur eller ferie. Du får styrket dine bryst- og ryggmuskler samt armer og bein. Med sin ergonomiske form får du et godt grep om ringen og gummibelegget bidrar også til nettopp dette.

Trening og bruk av pilatesring

Pilatesringen er produsert i et lett og fleksibelt materiale. Men på tross av sin beskjedne størrelse er den velegnet når du skal trene de fleste muskelgrupper dine og samtidig kan du ha den med deg overalt. Den er behagelig å holde på, på grunn av sitt tykke gummibelegg. Det eneste du trenger utover denne pilatesring er en treningsmatte, slik at det blir litt mer behagelig å trene pilates. Vi har sett på et par øvelser du kan gjøre med denne ringen.

Før du begynner på treningen bør du varme opp musklene litt. Du kan f.eks. kombinere styrketreningen med en joggetur for å få opp pulsen og deretter strekke ut 5-10 minutter. Da er alle musklene klare til å jobbe og du unngår eventuelle strekkskader. Du kan legge deg på ryggen på treningsmatten. Bøy knærne og plasser føttene på matten, litt utenfor hver side av hoftene. Plasser pilatesringen mellom knærne og legg armene dine flatt på matten med håndflatene ned. Så bruker du magemusklene og setemuskelen til å klemme ringen sammen mellom knærne og gjentar øvelsen ti ganger.

En annen øvelse er å sitte på treningsmatten (kjøp treningsmatter her) med beina ut til hver side, slik at du får plass til pilatesringen mellom dem. Rett ryggen og hold armene ut til siden. Bruk så benmusklene til å klemme ringen sammen og pust ut mens du slipper presset. Denne øvelsen bør du også gjenta ti ganger.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.5 kg
Dimensjoner 41 × 41 × 6 cm

Vi anbefaler…