fbpx
tilbud
Tilbud!

Pair Chrome Fixed Dumbbells 1 kg – 30 kg

Gorilla Sports

kr 323kr 2,755

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Pair Chrome Fixed Dumbbells 1 kg – 20 kg
  • Kjerne i jern
  • Belagt med krom
  • Vekt trykket på
  • Sølvfarget krom-finish

Beskrivelse

Pair Chrome Fixed Dumbbells er et utvalg pene og lett anvendelige dumbbells. Kjernen er i jern, mens utsiden er belagt med krom. Det gjør at selv et sett av disse vil ikke virke skjemmende, selv i stuen. Grepstedet (håndtaket om man kan si det) er kun 3 cm i diameter, og gir et godt grep også for de med små hender. Disse dumbbellene kjøper man i par (vil du ha dumbbells som kan kjøpes enkeltvis kan du sjekke blant annet Professional Fixed Dumbbell). Fordelen med disse dumbbellene er at de går lavt ned i vekt. Dermed kan de benyttes til alt fra opptrening etter en skade til helt nybegynnere. Vekten du kan velge mellom ligger fra 1 kg og til 30 kg. Lengden på en dumbbell er 12,5 cm, som også gjør dem meget anvendelig selv med høy vekt. Å benytte dumbbell i trening gir mange fordeler. Samtidig har man et redskap, som enkelt kan benyttes til mange muskelgrupper. Hele kroppen kan få seg en treningsøkt uten å bytte utstyr.

Trening med dumbbells

Å ha noen dumbbell kan være nok til den treningen du trenger. Hele kroppen kan få en treningsøkt, og det uten mye utstyr. Er du nybegynner vil de laveste kiloene passe deg godt, men tenk også på at du vil ha progresjon. Det kan lønne seg å kjøpe flere par. Kvaliteten er god, og du vil faktisk finne dumbbell av denne typen også på en del treningssentre.

Et godt treningsprogram bør ha en miks av forskjellige øvelser. I første omgang for de største muskelgruppene. Et fullkroppsprogram er å anbefale, både for erfarne og nybegynnerne. Velg øvelser hvor du får det utbyttet du er på jakt etter. Øvelser du kan bruke dumbbells til er mange. Vi kan nevne; sidehev, biceps curl, fronthev, liggende dumbbell brystpress, triceps extension og utfall med dumbbell i hendene.

Mange kjenner til øvelser brystpress, og den tas ofte ved hjelp av en barbell. Bruk dumbbells. Det gir deg faktisk noen fordeler. Når man bruker barbell «låses» hendene fast i stangen, og en kan ikke ha full bevegelighet på grunn av dette. Dumbbell gir en bedret bevegelsesbane. Det får man fordi håndledd, albu og skulder kan jobbe mer fritt, og bevegelsenes roteringer blir naturlige. Liker du barbell best? Det vil være skadeforebyggende å bruke dumbbell i tillegg.

Les mer om trening med dumbbells her.

Trening med dumbbell gir også fordeler med tanke på styrkebalansen i kroppen. Alle har en arm, en fot og andre kroppsdeler, som er svakere enn den andre. Når man bruker dumbbell vil ikke den svake parten få assistanse fra den sterke, slik en får ved bruk av barbell. Begge sidene vil få samme typen belastning, og styrkeforskjeller vil jevnes ut. Husk den svakeste delen bestemmer vekten i denne sammenhengen.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Vekt

2 kg (2*1 kg), 4 kg (2*2 kg), 6 kg (2*3 kg), 8 kg (2*4 kg), 10 kg (2*5), 12 kg (2*6 kg), 14 kg (2*7 kg), 16 kg ( 2*8 kg), 18 kg (2*9 kg), 20 kg (2*10 kg), 25 kg (2* 12,5 kg), 30 kg (2*15 kg), 17,5 kg (1*17,5 kg), 20 kg (1*20 kg)