fbpx
tilbud
Tilbud!

Pads Boksing

Gorilla Sports

kr 467

Tomt på lager

  • Materiale tykkelse: 4 cm
  • Mål: (Lengde x bredde x Dybde) 28 x 14 x 22 cm
  • Vekt: 0.5 kg
  • Kunstskinn og kvalitetssømmer
  • Støt absorberende
  • Farge: Sort, rød og hvit
  • Selges i par (2 stk)
Varenummer: 100926-00049-0001 Kategorier: , , , , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Boksepads fra Gorilla Sports er ikke bare populært blant boksere, men også utøvere i fitness og kampsport sverger til de varierte øvelsene. Og materialet til slike pads sikrer ikke bare optimal beskyttelse, men sørger også for at de kan brukes i lang tid – selv med hyppig bruk.

Gorilla Sports slagputer er utviklet til bruk av både avanserte og nybegynnere. Putene er til sparring med partner, hvor den ene er iført boksehansker og den andre med slagputer.

Som utøver, om du er nybegynner eller avansert bør treningsprogrammet ditt ta utgangspunkt i hvilken form du er i og hvilke mål du har for trening med speed boksesekk relatert til f.eks. skader, vektreduksjon, komme i form, styrke eller øke muskelmassen. Derfor er lurt å få hjelp til å lage et treningsprogram hvis du er under rehabilitering eller er nybegynner.

Slagputene er laget i høykvalitets kunstskinn og er 4 cm tykke. De måler hver 28 x 14 x 22 cm har en buet form og inneholder et materiale som medvirker til å absorbere slagene, og dermed beskytter håndleddene for den som bærer putene. Disse putene fra Gorilla Sports selges i par (2 stk). På grunn av at putene har polstring er de også med støtabsorpsjon og er veldig god komfortable. De faste sømmene gir putene en «buet design», noe som gjør det lettere å ha gode slag og du vil ha mer effektiv trening.

Se mer bokseutstyr her

Trene med boksepads

Det å slå på boksepads er en både morsom og utfordrende trening. Da den som holder putene vil etterligne forskjellige typer stiler du kan forvente fra en motstander. Samt at du vil også trene angrep og forsvar samtidig. Boksepads har en ideell krumning, slik at hendene ikke glir under vanskelige slag. Og putene har et hvitt punkt i midten, som skaper et klart fokus punkt for personen som sender slagene, og som er spesielt behjelpelig for nybegynnere.

Ved siden av sparring er slike boksepads den mest realistiske kamptrening-simuleringen fordi den tillater en fighter å trene ekte kamphandlinger uten å faktisk slåss mot en person i ringen. Og en unik fordel er at det er en fin måte å få tilbakemeldinger fra treneren din, mens du hele tiden beveger deg rundt en levende person. Og i tillegg forbedre dine ferdigheter, kraft, utholdenhet, teknikk, fart, nøyaktighet og timing.

Trening med disse slapgputene fra Gorilla Sports krever mye energi, koordinering og fullstendig mental fokus. Og du vil aldri ha muligheten til å være lat. Intensiteten kan gå opp og ned, noe som betyr at du ikke kjede deg, og du vil alltid fortsette å utvikle deg til å bli en bedre fighter.

Se video av hvordan slike boksepads brukes

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.5 kg
Dimensjoner 28 × 22 × 14 cm

Vi anbefaler…