fbpx
treningsutstyr
Tilbud!

Olympic Lås – Endestykke for vektstenger, standard

Gorilla Sports

kr 139.50

På lager

FraktFrakt kr 99 - 999. Hent selv for kr 0. Hjemlevering kun kr 1999. BILLIG!
  • Olympic Lås – Endestykke for vektstenger
  • Passer alle stenger/bar med diameter 50 mm
  • Perfekt fit
  • Høykvalitets krombelagt
Varenummer: 100572-00004-0075 Kategorier: , , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Olympic Lås er utformet for å passe internasjonale standarder. Treningsutstyr med navnet Olympic skal kunne brukes i konkurranser, styrkeløft og vektløfting. Disse Olympic Lås sørger for at vektskivene sitter trygt på alle typer Olympic Bars. Denne typen lås kan dermed brukes både på Olympic Barbell Bar og EZ-Curl Bar, samt annet Olympic utstyr. Låsen er enkel å bruke, men sitter som «støpt». Den låses fast på stangen ved den L-formede skruen. Har du en Olympic stang er det bare å trene i vei, når du har låsen i hus. Er du i startgropen for treningsutstyr av denne typen; ta en titt på vårt utvalg. Du vil finne forskjellige stenger og vektskiver under kategorien styrketrening. Sitter du med barbell bars (stenger) eller dumbbell bars (manualer), som har diameter 30 mm? Da kan du sjekke våre Olympic Adapter. De gjør enkelt om forskjellige stenger til Olympic mål. Vektskiver, med hull på diameter 51 mm, finner du også her hos oss.

Trening og bruk av Olympic Lås

Når man trener er det viktig at treningen er sikker. Både med tanke på deg selv og omgivelsene. Spesielt er dette viktig på et treningssenter, hvor mange befinner seg i nærheten. Vektskiver skal låses fast under trening! Til tross for dette vil du se folk som ikke gjør dette. Overhodet ikke noe å anbefale! Hva skjer om man trener tungt og vektskivene sklir av? Har man et sett Olympic Lås sitter vektskivene trygt.

Det er selvfølgelig nødvendig med mer treningsutstyr enn kun låsene. Ta derfor en titt på for eksempel våre Olympic Dumbbell Bar eller annet utstyr. Dumbbells kan gi deg en effektiv trening for både overkropp og underkropp. Det avhenger kun av hvilke øvelser du velger. Forskjellige øvelser krever kanskje også noe mer utstyr, som en treningsbenk, gjerne med en regulerbar rygg. Ta en titt på nett og sjekk ut øvelser som decline/incline benkpress. Andre øvelser du kan bruke er skulderpress, sidehev, triceps extension og biceps curl.

Tar du en titt på Olympic EZ-Curl Bar vil du raskt se forskjellen på denne stangen i forhold til andre. Skal du løfte tungt kan en slik stang være det du trenger. Formen på stangen vil skåne håndleddene dine, og dermed gi deg muligheten til tyngre løft.

Styrketrening skal ha progresjon og kontinuitet, for å gi deg resultatet du er ute etter. Tren helst flere ganger i uken, 3 eller mer. Treningsmengden er også avhengig av hvilket type treningsprogram du bruker. Uansett hvordan du trener ha et mål med treningen din. Du trenger verken trene til styrkeløft eller strongman for å bruke Olympic Lås. Det holder at du vil ha en trening med solid treningsutstyr.

Tilleggsinformasjon

Vekt 2 kg
Dimensjoner 8 × 8 × 6.5 cm
Olympic Lås – Endestykke for vektstenger, standard
Olympic Lås – Endestykke for vektstenger, standard
kr 139.50