fbpx
tilbud
Tilbud!

Olympic Lås – Endestykke for vektstenger, avansert

Gorilla Sports

kr 581.40

På lager

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Olympic Lås – Endestykke for vektstenger
  • Passer alle stenger/bar med diameter 50 mm
  • Perfekt fit
  • Høykvalitets krombelagt

Beskrivelse

Olympic Lås er virkelig profesjonelle låser. Spesielt utformet med internasjonale standarder. Treningsutstyr, som har navnet Olympic, brukes blant annet innenfor internasjonale konkurranser, styrkeløft og vektløfting. Olympic Lås sørger for at vektskivene sitter trygt fast på alle Olympic Bars. Bruk låsen, for eksempel, både på Olympic Barbell Bar og EZ-Curl Bar. Låsen er enkel å bruke, og sitter som «støpt» hele treningen. Lås vektskivene fast på stangen ved skrusystemet på selve låsen, og den L-formede skruen. Er du nybegynner, men vil bruke treningsutstyr av denne typen; ta en titt på vårt utvalg. Sjekk blant annet ut forskjellige stenger og vektskiver (kategorien styrketrening). Sitter du med stenger eller manualer, med diameter 30 mm? Hva med å investere i Olympic Adapter? Med diss gjør du enkelt stenger (D 30 mm) til Olympic mål. Du finner også vektskiver, i forskjellige vektkategorier, her hos oss. Pass på at Olympic Vektskiver har hull med diameter 51 mm.

Trening og bruk av Olympic Lås

Sikring av vektskiver er viktig. Trening skal utføres trygt og sikkert både for deg og andre. Derfor skal vektskiver alltid låses fast under bruk på stang. Olympic Lås sørger for at selv de tyngste vektskivene sitter fast. Det sørger det todelte låssystemet for. Selv om du trener med lette vektskiver skal disse låses fast. Spesielt steder hvor flere trener er dette viktig. Det er aldri hyggelig å få en vektskive over foten.

Selvfølgelig kan man ikke drive trening med kun låser. Sjekk for eksempel våre Olympic Dumbbell Bar eller annet Olympic utstyr. Du vil finne forskjellige barer (stenger), og alle i Olympic standard. Har du lyst prøve deg på litt forskjellig typer utstyr, og veksle mellom stenger på 30 mm og 50 mm? Kjøp Olympic Adapter. Uansett hvilket utstyr du velger kan du trene hele kroppen med styrketrening. Det er valget av øvelser som avgjør hvordan treningen din blir.

Dumbbells er greit treningsutstyr for overkropp og underkropp. Forskjellige øvelser kan kreve noe mer utstyr, for eksempel en treningsbenk.Ta en titt på nett og sjekk ut øvelser som decline/incline benkpress på treningsbenker (regulerbar rygg). I tillegg finnes det et bredt utvalg andre øvelser du kan bruke; skulderpress, sidehev, triceps extension og biceps curl.

En Olympic EZ–Curl Bar er greit om du vil løfte tungt. Formen på denne stangen gjør at belastningen på håndleddene blir mindre. Det gjør blant annet at du vil klare å trene med noe tyngre vekter, enn med en rett stang. Uansett utstyr, ha kontinuitet i treningen din. Kombiner gjerne med kondisjonstrening. Tren for eksempel styrke 3 ganger i uken. De dagene du ikke styrketrener, ta en rask gåtur eller joggetur.

Tilleggsinformasjon

Vekt 2 kg
Dimensjoner 17 × 8.5 × 8.5 cm