fbpx
tilbud
Tilbud!

New Gloves – Treningshansker

Gorilla Sports

kr 476kr 529

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • New Gloves Treningshansker
  • Størrelser: S – M – L – XL
  • Mykt skinn
  • Fleksibel tilpasning
  • Beskytter mot slitasje på trening
  • Ideell for styrketrening

Beskrivelse

Styrketrening kan være hardt for håndflatene og håndleddene. Er du lei av skjemmende hard hud og såre håndflater? Bare det beste er bra nok for Gorillasports! New Gloves Treningshansker fra Gorillasports gir deg skånsom beskyttelse når du gir jernet på treningsstudioet. Med polstret håndflate får du både støtte og beskyttelse når du utfører tunge løft. Disse ergonomiske treningshanskene gir deg overlegent grep og passform for en optimal treningsopplevelse. Løftehanskene er designet for at du skal få topp bevegelighet, god luftstrøm og støtte under treningsøkten. Med Gorillasports sorte og røde treningshansker har du et uunnværlig hjelpemiddel som sørger for at du kan løfte tyngre og holde ut lenger enn noen gang før! New Gloves Treningshansker er laget i robust, men mykt kvalitetsskinn for å passe øvelser med tunge vekter, som for eksempel markløft og benkpress. Den fleksible passformen og det pustende materiale med polstrede håndflater, gir deg en uvurderlig opplevelse av komfort og frihet når du pumper jern til den store gullmedalje!

Topp kvalitet og komfort for tunge løft

Det kan være beinhardt å løfte tunge vekter. Men at du blir ordentlig sliten er ikke den eneste konsekvensen av tung løfting. Nei, kroppen kan også bli overbelastet, få slitasjeskader og varige men av styrketreningen. Derfor er det svært lurt å ta kroppens signaler på alvor! Med New Gloves Treningshansker tar du vare på kroppen og er føre var. New Gloves Treningshansker sørger for den nødvendige ekstra støtten og beskyttelsen du trenger for å unngå treningsskader og slitasje på kroppen.

New Gloves Treningshansker er utviklet for at de best mulig kan tilpasses din hånd, for best mulig komfort. Med fleksibel borrelås til justering på håndleddene og elastisk, tilpasningsdyktig materiale – vil hånden sitte perfekt i hansken. Det myke skinnet gjør treningshanskene gir super bevegelsesfrihet og topp komfort. Du kan velge mellom en rekke størrelser, fra Small til XL.

Løftehanskene fra Gorillasports er laget i et meget robust materiale av mykt skinn og sterke, solide sømmer. Det solide kvalitetsmaterialet gir et helt overlegent grep og god passform til og med under de tyngste løftene. De halve fingrene gjør hanskene gir den best tenkbare kontakten med gymredskapet. Gled deg til å en optimal og forbedret treningsopplevelse med New Gloves Treningshansker!

Med Gorillasports sine treningshansker, designet for at du skal få en best mulig treningsopplevelse, vil du oppleve at styrkeløftene går som en lek! Hanskene gir suverent grep og topp beskyttelse for hendene. Se frem til en treningshverdag uten gnagsår og slitasje på håndflatene. Gå til innkjøp av New Gloves Treningshansker i dag, og de er på vei hjem til deg innen veldig kort tid!

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 30 × 20 × 4 cm
Størrelse

Small, Medium, Large, X-Large