fbpx
tilbud
Tilbud!

Neoprene Grip Hand Weights – Håndvekter par

Gorilla Sports

kr 557

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Neoprene Grip Hand Weights – Håndvekter par
  • Neoprenbelagt grep gir økt sikkerhet og komfort
  • Anti-skli finish
  • Hver enkelt manual veier fra 1 kg til 5 kg
  • Hver pakke inneholder 2 håndvekter
  • Farger: rosa, grønn, rød, blå og gul

Beskrivelse

Få mer utbytte av treninga med håndvekter fra Gorilla Sports. Disse manualene er designet for å gi deg det perfekte grepet, og de ligger meget stødig og komfortabelt å hånda. Kjernen er laget av støpejern med Gorilla Sports egen patent, noe som gjør manualene nærmest umulige å ødelegge. Håndvektene er belagt med et behagelig belegg av neopren, som beskytter både vekta og hånda. Finishen har anti-skli slik at du reduserer sjansene for å miste håndvektene, selv om du blir våt og svett under treningen. Hvert enkelt par har friske farger ettersom hvilken tyngde håndvektene har. Vil du ha variasjon i treningen, kan du bruke flere vektklasser ettersom du får fremgang og vil gi musklene mer å jobbe med. Du kan velge mellom 2 håndvekter som hver veie 1 kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg og 5 kg. Vekter som dette gir deg mer effekt når du trener både overkropp og underkropp.

Sjekk disse håndvektene også

Tøffe håndvekter med neoprenbelegg hos Gorilla Sports

Disse håndvektene gjør det mer moro og enklere å få resultater av treninga. På samme vis som med andre manualer fra Gorilla Sports, er variasjonsmulighetene nærmest uendelige. Trener du styrke, kan du enkelt øke belastningen fra 1 kg i hver hånd, og opp til 5 kg dersom du er sterkere eller ettersom resultatene tilsier at du bør øke intensiteten og utfordringene til musklene.

Kvaliteten på våre neoprenbelagte håndvekter er noe vi er stolte av. Kjernen i støpejern har en komposisjon som er patentert og av eget design. Derfor kan du være trygg på at disse håndvektene vil vare så lenge du er i stand til å trene. Neoprenbelegget er også av beste kvalitet, og er innsatt med anti-skli for større sikkerhet og komfort. Håndvektene ligger perfekt i hånda og du vil kjenne at du har et stødig og effektivt grep når du trener.

Håndvekter med neoprenbelegg passer til nesten enhver treningsform der du vil få resultater raskt. Tren utholdenhet med lettere vekter, og øk dersom du vil forbedre styrken. når øvelsene i aerobic og fitness blir for enkle, vil du kunne trene mer effektivt og få bedre resultater dersom du legger på litt vekt. Hva er da bedre enn de kule og fargerike håndvektene fra Gorilla Sports?

I utvalget vårt finner du tøffe og praktiske stativ for oppbevaring av dine håndvekter med neoprenbelegg. Du finner også for eksempel aerobic stepkasser som er utmerket til å komme i form med. Sammen med håndvekter i forskjellig vekt, har du alt du trenger til å trene hvor som helst.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Vekt

2 Kg (2*1 Kg), 4 Kg (2*2 Kg), 6 Kg (2*3 Kg), 8 Kg (2*4 Kg), 10 Kg (2*5 Kg)

Vi anbefaler…