fbpx
tilbud
Tilbud!

Multifunksjonsbenk

Gorilla Sports

kr 2,337

Tomt på lager

  • Multifunksjonsbenk
  • 6 justeringer for rygg
  • Justerbar opptil 70 grader
  • Mål rygg: 72 cm x 25 cm x 4,5 cm
  • Mål sittepute: 35 cm x 25 cm x 4,5 cm
  • Maksimum vektbelastning: 220 kg
  • Justeringer låses med låsebolt

Beskrivelse

Det er mange benker, som er meget nyttige ved trening. Multifunksjonsbenken gir deg flere benker, i en benk. Multifunksjonsbenken kan benyttes il en rekke forskjellige øvelser, både med og uten ekstra vektbelastning. Benken er i solid materiale, og slitesterk. Endestykkene på føttene er utstyrt med ekstra gummibeslag, som gir stødighet under trening. Rygg og sete er justerbart. På den måten kan du tilpasse vinkelen på disse, etter hvilken øvelse du skal bruke. Setet og ryggen låses fast i valgt stilling med låsebolter. Disse er gjennomgående (i stammene), og kan også låses ved å vri på selve skruen. Justeringer og låsing er enkle å bruke, slik at du raskt kan bytte stilling. Benken er lett å plassere, og kommer i fargene hvit/sort. Vil du ha best mulig utbytte av benken vil det lønne seg å bestille noen dumbbells og barbells, eventuelt en EZ Curl-stang. Vekter og stenger må kjøpes utenom, og er ikke inkludert. Se noen treningseksempler her.

Trening med Multifunksjonsbenken

Det er et stort utvalg øvelser, som kan gjøres ved hjelp av multifunksjonsbenken. Benken kan benyttes i flere forskjellige posisjoner. Den er mulig å sitte på, ligge på og bruke kun ryggstøet (for eksempel som preachers curl med en hånd). I tillegg kan den fint benyttes til enkelte ben/kondisjonsøvelser. Hva med å ha som mål at du skal klare å hoppe over benken (flat stilling) 10 ganger? Kondisjon i form av intervaller, samtidig som du får spensttrening.

Vil du ha benken som en del av en hjemmegym, vil du trenge noen vekter. Du finner for eksempel vektsett her hos oss som passer godt. Det er også mulig å kjøpe enkelt deler, slik at du kan skreddersy treningsutstyret ditt. En anbefaling fra oss er en EZ curl stang med tilhørende vektskiver og dumbbells. Har du dette vil du kunne få en god treningsøkt, samt progresjon i treningen.

Det er utallige øvelser du kan gjøre. Ved å stille ryggen kan du trene vanlig benkpress og incline benkpress. Bruk benken flat og du kan trene triceps med fransk press. Ha ryggen på benken skråstilt, sett deg med magen mot ryggen. Slik kan du kjøre reverse flyes. Er du nybegynner, skal du være spesielt oppmerksom på, at du begynner med lette vekter på en øvelse som reverse flyes. Har du barbell, dumbbell og eventuelt et hoppetau, kan du lage din egen sirkeltrening. Les mer om sirkeltrening her.

Uavhengig av hvilke øvelser du bruker, god progresjon krever innsats. Tren derfor helst 3 ganger i uken, og gjerne et fullkroppsprogram. Treningsprogrammet skal alltid speile målet ditt. Vil du for eksempel ned i fettvekt. Tren intervaller, og tung styrke. Pass på å få base-øvelser med i programmet ditt.

Les også: Hvorfor er en fullkroppstrening viktig?

Tilleggsinformasjon

Vekt 30 kg
Dimensjoner 112 × 46 × 17 cm