fbpx
Black week

Multifunksjonsbenk – Økonomi

Gyronetics

kr 2,119

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig

Beskrivelse

Denne multifunksjonsbenken er ikke bare et møbel som kan gjøre treningen mer komfortabel. Den er designet for å hjelpe deg med å gjøre treningen din diversifisert, krevende og effektiv. Dette er den beste måten å få fremgang på når du skal trene. Du har sikkert allerede funnet ut at det har sine fordeler med en treningsbenk, slik at du får litt avstand til bakken og dermed en mer intensiv utførelse av en rekke øvelser. Ryggstøtten, som kan justeres til en negativ vinkel ved hjelp av det nedfoldbare bakre beinet, støtter deg når du målrettet skal trene bestemte muskler. Du får muligheten til å gjøre flere øvelser for bryst, skuldre og armer. Selv ryggen kan du trene når du setter ryggstøtten bakover.

Multifunksjonsbenken fra Gorilla Sports er produsert i et lett, men sterkt materiale og med sitt plassbesparende design kan den slås sammen, slik at den får plass under sengen eller inne i et skap.

Trening med multifunksjonsbenk – økonomi

Det er mange øvelser du kan gjøre med en multifunksjonsbenk uten at du trenger noe ekstra utstyr. Blant de mest vanlige øvelsene er butterfly, skrå butterfly og reverse butterfly. Men du kan også teste military press, sit ups og benkpress. Ved å justere på ryggstøtten kan du variere øvelsene slik at du endrer hvordan musklene jobber. Du kan derfor begynne med å ha støtten helt flat og så jobber du deg oppover mens du varierer øvelsene. Da kommer du gjennom mange muskelgrupper, noe som nettopp er en av de store fordelene med denne og andre multifunksjonsbenker.

Med ryggstøtten vendt bakover, slik at du har ryggen ned mot gulvet, kan du også trene ryggmusklene. Du kan også ta situps mens du ligger bakover, da blir treningen enda mer effektiv og du blir fort sterkere og mer smidig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 14 kg
Dimensjoner 80 × 35 × 17 cm

Vi anbefaler…