fbpx
tilbud
Tilbud!

Multifunksjonell Stepbenk

Gorilla Sports

kr 3,999

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Multifunksjonell Stepbenk
 • Vekt 17, kg
 • Mål; 112 cm x 39,5 cm x16 cm
 • Lagring i stepbenken
 • Justerbar for bruk som step, flat benk og incline benk
 • Maksimal tålt vekt ved bruk; 300 kg
 • Farge; sort med rød Gorilla Sports logo på siden
 • Håndtak, stang og strikk inkludert

Beskrivelse

Her er stepnbenken for deg som vil kombinere med styrketrening. Multifunksjonell Stepbenk kan benyttes til vanlig steptrening. Samtidig kan man justere den til styrketrening. Sett på beina og du har en flat treningsbenk. Hev ene delen av toppen og du har en incline benk. Dermed er dette treningsutstyr som hjelper deg trene styrke, kondisjon, balanse og koordinering. Til tross, for alt dette, tar stepbenken liten plass og er lett å sett bort. Multifunksjonell Stepbenk måler 112 cm i lengden. Utenom selve benken krever den kun noe plass rundt. Inkludert er forskjellige håndtak, som er beregnet til styrkeøvelser. Strikkene er integrert i selve benken. De forskjellige håndtakene festes enkelt via en liten, men solid krok. Toppen på benken er non-slip. Det hindrer at du sklir når du bruker den til stepøvelser. Bruk den hjemme, om så i stuen. Ha noen til bruk for idrettslaget eller kanskje venninnegjengen kan trene sammen? En god effektiv treningsøkt er man garantert uansett.

Trening med Multifunksjonell Stepbenk

Multifunksjonell Stepbenk er altså treningsutstyr, for det meste. Kjenner du ikke steptrening fra tidligere er det på tide. Steptrening kom fra USA og var opprinnelig til opptrening av knær (skader og svekket muskulatur). Nå har det utviklet seg til alt fra basic steptrening til rene dansetimene. Step gir deg bedret styrke, koordinasjon, balanse og kondisjon.
Øvelsene du kan gjøre med treningsutstyret, som følger med er variert. Det er øvelser for både armer og overkroppen ellers. Øvelsene utføres med strikk. Det gir gode utfordringer, både når du drar strikkene til deg, og fra deg igjen. Det er dette som er hovedforskjellen mellom strikk og vekter. Prøv deg litt frem og vær kreativ i valget av øvelser. Trening skal være effektivt, og gi progresjon. Får du ikke det, vurder andre øvelser enn de du har brukt.

Trening med Multifunksjonell Stepbenk kan fint kombineres med vanlig styrketrening. Det gir muskulaturen din flere utfordringer og forskjellig type belastning. Over tid er variasjon en viktig faktor i å nå et treningsmål (så sant du ikke trener spesifikt til noe).

Når du skal i gang med steptrening og styrketrening; skaff deg litt hjelp. Når det gjelder step vil du finne mye på nett, hele programmer du kan følge. Samtidig finnes det mange videoer for salg. Styrketreningen vil du også finne hjelp til på nettet. Vær oppmerksom på at teknikk er viktig. Steptrening og styrketrening har to forskjellige utgangspunkt. Lær deg begge for en god progresjon. Et lite tips til slutt; bruk gode sko under steptreningen!

Tilleggsinformasjon

Vekt 19.5 kg
Dimensjoner 105 × 45 × 20 cm