fbpx
tilbud
Tilbud!

Pull Up Bar Multifunksjonell

Gorilla Sports

kr 656

Tomt på lager

 • Multifunksjonell Pull Up Bar
 • Passer alle dører med bredde 80 cm – 100 cm
 • Tåler 150 kg ved bruk
 • Solid stål
 • Håndtak polstret
 • 10 forskjellige variasjoner for grep
 • Farge; sort

Beskrivelse

Har du liten plass, men vil trene Chin Up eller Pull Up? Da er Multifunksjonell Pull Up Bar akkurat det du leter etter (takmonterte eller veggmonterte pull up barer også). Denne festes i døren, og tar dermed ikke opp gulvplass. Dette apparatet kommer umontert, men det er enkelt å sette sammen og få på plass. Dørkarmen kan være mellom 80 til 100 cm. Den er solid, og alle delene er i stål. Når den er på plass og skal brukes, tåler den opptil 150 kg vekt. Det vil si at mange også kan benytte den med ekstra vektbelastning (om man klarer). Alle håndtak er polstret og gir et behagelig, men godt grep. Det er mange valgmuligheter for type grep, 10 forskjellige varianter. Velg smalt, bredt og videre. Vær kreativ og få trent mange forskjellige muskelgrupper. Mage kan også trenes om man ønsker. Heng og dra beina til deg – enkelt og greit. Er du nybegynner kan det være smart å begynne med assisted Pull Up/Chins. Det vil ikke ta lang tid før du kan ta bort strikken, eller hvilket hjelpemiddel du velger.

Trening med Multifunksjonell Pull Up Bar

To av øvelsen for Multifunksjonell Pull Up Bar er Pull Up og Chin Up. Øvelsene ser ved første øyekast helt like ut, men der er en forskjell. Forskjellen ligger i hvilket grep du bruker. Chin Up gjøres med underhåndsgrep, mens Pull Up gjøres med overhåndsgrep. Denne forskjellen i grep gjør at man belaster muskelgrupper forskjellig. En av de store forskjellene ligger i belastning av biceps. Tar du Chin Up belaster du biceps atskillig mer enn ved Pull Up. Se lignende utstyr fra Gorillasports.

Ser man bort fra grepet man bruker, tas begge øvelsene på samme måte. Når du er på plass (henger i Multifunksjonell Pull Up Bar etter hendene) aktiviser mage og bak (musklene). Denne lette spenningen skal du holde gjennom hele øvelsen. Få skulderbladene bak, så godt det lar seg gjøre. Det aktiviserer ryggmuskulaturen din. Dra deg opp, og gå deretter ned igjen. Ha kontroll på bevegelsene, også når du går ned.

Det kan være litt vanskelig til å begynne med, men – forsøk å holde en så stabil kropp som mulig. Det hjelper å bøye knærne litt, og krysse føttene ved anklene. Vær nøye med at du ikke forsøker «kaste» deg opp ved hjelp av bein og hofter. Er du usikker på teknikken, ta en titt på videoer som viser hvordan det gjøres.

Assisted Pull Up/Chin Up vil si at man får litt hjelp. Det kan være å ha en strikk (finnes spesialiserte strikk for dette), en stol eller annet som gjør at du kan få støtte. Pass bare på at det likevel er overkroppen som gjør jobben.

Tilleggsinformasjon

Vekt 4 kg
Dimensjoner 112 × 26.5 × 5.5 cm

Vi anbefaler…

 • Takmontert Pull Up Bar

  Takmontert Pull Up Bar

  Les mer
 • Pull Up Bar - Dørmontert

  Pull Up Bar – Dørmontert

  kr 269
  Kjøp
 • Dørmontert Pull Up Bar + Push Up Bars - Sett

  Dørmontert Pull Up Bar + Push Up Bars – Sett

  kr 499
  Kjøp
 • Tilbud! Veggmontert Pull Up Bar

  Veggmontert Pull Up Bar

  kr 799kr 929
  Velg alternativ