fbpx
tilbud

Multi Squat Rack Med Justerbare Hyller

Gorilla Sports

kr 4,099

Tomt på lager

  • Multi Squat Rack Med Justerbare Hyller
  • Mål: 95,50 cm x 65 – 101 cm x 91 – 151 cm
  • Mål regulerbar hylle: 63,5 – 93 cm høyde x 49 cm (hver hylle)
  • Mål dip håndtak: 13 cm
  • Høyde og bredde justerbar
  • Maksimal belastning bruk (kg): rack 300, skuff 280, dip-håndtak 160
  • Egnet for barbells med diameter 30 mm og 50 mm
  • Solid konstruksjon
  • Farge: Sort

Beskrivelse

Multi Squat Racken er en profesjonelt utført rack. Konstruksjonen er solid, og tåler mye vektbelastning. En rack som denne passer både for et treningssenter, hjemmegym eller et idrettslag. Eller kanskje den kan være et tilskudd for felles treninger med kompiser? Uansett nivå du er på styrkemessig, vil denne passe inn i treningen din. Trening av bein og bak er viktig. Denne delen av kroppen tar mye av belastningen til hverdags, og svak muskulatur kan føre til slitasje på ledd over tid. (Les: Syv vanligste situasjonene som gjør ryggen din vond.) Racken er justerbar for individuell tilpasning. Den kan justeres både i høyden og bredden. I tillegg kan hver hylle justeres individuelt. Trening med Racken er best egnet for barbells. Det gir også en bedre tilpasning, siden man velger vektskivene også. Her er muligheter for squats, utfall og enkelte øvelser for skuldre. Samtidig gir en barbell alene deg muligheter til enda flere øvelser. Hele Multi Squat Rack er i sort, foruten en del av breddejusteringene (rød). Alle justeringer låses trygt med låsbare bolter (obs! barbells og vektskiver er ikke inkludert – sjekk ut noen av dem her hos oss).

Trening med Multi Squat Rack Med Justerbare Hyller

En rack som dette er ikke bare en fordel på grunn av individuell tilpasning med justeringer. Det handler om en trygg og effektiv trening. Når man trener for eksempel squats (knebøy) har man en stang med vektskiver, på skulderpartiet. Å laste på vektskiver og deretter løfte en barbell fra gulv og opp på skuldre er ikke forsvarlig. Spesielt om det er tunge vekter, som mange benytter. I en rack legger man barbellen på skuffene, og legger deretter på vektskiver. Ved bruk har man kroppen under barbellen, og løfter den med skulder/rygg opp fra racken. Deretter kan man kjøre i vei. Justerbare hyller gir også sikkerhet. Skulle det være nødvendig å slippe barbellen vil hyllene ta barbellen.

Det er i tillegg til trening for bein og bak andre muligheter med Multi Racken. På «baksiden» finner du dip-håndtak og dermed kan triceps få sitt. Bruk ellers kreativiteten til hvilke øvelser du kan gjøre på racken, eller med treningsutstyret du bruker sammen med den.

Squats er i utgangpunktet en noe kronglete teknisk øvelse. Det betyr ikke at den er vanskelig, men at det er noen punkter man skal være oppmerksom på. Aller først hvor du legger barbell. Den skal ikke ligge i nakken. Barbell skal hvile over skulderpartiet. Trekk skuldrene ned og bak før du plasserer barbell. Under øvelsen skal magemuskler være aktivert for å støtte ryggen. Får du krumming i rygg ta av litt vekt. Når du utfører selve bevegelsen, pass på at knær og tær er samme vei.

I tillegg til bein og bak skal selvfølgelig en god treningsøkt inneholde øvelser for overkroppen. Bruk barbell eller dumbbell til biceps curl, fremoverbøyd roing, triceps extensions og andre øvelser.

Les mer: Rask styrketrening med dumbbells.

Tilleggsinformasjon

Vekt 27 kg
Dimensjoner 97 × 87 × 16 cm

Vi anbefaler…