fbpx
tilbud

Mini Fitness Stepper med Treningsstrikk

kr 1,089

Tomt på lager

Beskrivelse

Mini Fitness Stepper med Treningsstrikk er treningsutstyr i miniklassen, men utrolig effektiv. Den kan plasseres hvor som helst, og kan faktisk også tas med om du skal på reise. Trening kan altså foregå hvor som helst. Ved hjelp av de små bevegelsene får du effektivt trent bein og bak. Tar du samtidig i bruk treningsstrikk (følger med) får blant annet armene en god treningsøkt også. Treningsstrikkene festes enkelt fast, og har gripevennlige håndtak. Håndtakene gjør også at strikkene er enkle å bruke til flere øvelser. Du kan stille inn høyden på stegene, slik at du kan tilpasse treningen individuelt. Når du trener holder treningscomputeren «styr» på treninga. Her kan du lese av antall steg, tid og kalorier. Mini Fitness Stepper med Treningsstrikk er solid, og tåler en vekt opp til 100 kg. Når du bruker stepperen vil du stå sikkert. Det sørger anti-skli på fotplatene for.

Trening med Mini Fitness Stepper med Treningsstrikk

Det er egentlig fantastisk, at dette lille treningsapparatet kan gi så god trening. Det gir flere muligheten til blant annet trening hjemme. Plassmangel er ikke noe hinder, og den kan brukes hvor som helst i huset. Tar man «den helt ut», sett den foran vasken på badet, og tren mens du pusser tenner.

Mini Fitness Stepper med Treningsstrikk simulerer bevegelsen du har når du går trapper, eller oppoverbakker. Vi vet alle at det er god trening, og nå sørger treningsutstyret for at du sikrer deg denne bevegelsen. Still inn på den steghøyden du ønsker og tråkk i vei. Pass på at du står med hele foten på fotbrettet. Ha gjerne kroppsvekten sentrert til hæl/midt på foten. Det gir deg best utbytte.

Husk kostholdet når du trener!

Fester du treningsstrikkene på vil du få styrketrening og koordinasjonstrening. I begynnelsen kan det hende at det holder med biceps curl. Etter hvert som du blir mer vant; utvid med for eksempel skulderpress, fronthev og sidehev. Når du bruker stepperen, pass på å aktivisere magemuskler. Ha samtidig oppmerksomheten på holdningen din. Rak rygg, lave skuldre.

I tillegg til å bruke stepperen pluss på litt mage/core trening. Ta øvelser som situps, cruches, planken og andre mageøvelser. Over tid vil kombinasjonen av stepperen, og magetrening, gi deg gode resultater. Vi anbefaler deg å begynne i det små, og la kroppen bli vant til bevegelsene. Deretter øker du tiden du bruker Mini Fitness Stepper med Treningsstrikk. Ha et mål for hvor lenge du skal klare å bruke den. Jobb så systematisk mot målet, uavhengig av hvor lang tid du bruker på det.

Tøffe treningsklær fra Gorillasports.

Tilleggsinformasjon

Vekt 7.5 kg
Dimensjoner 44.5 × 20 × 32 cm