fbpx
tilbud
Tilbud!

Medisinball Grip – 3-10 kg

Gorilla Sports

kr 791kr 1,511

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Medisinball Grip 3-10 kg
 • Medisinball Grip 3-10 kg – kg: 3
 • Medisinball Grip 3-10 kg – kg: 4
 • Medisinball Grip 3-10 kg – kg: 5
 • Medisinball Grip 3-10 kg – kg: 6
 • Medisinball Grip 3-10 kg – kg: 7
 • Medisinball Grip 3-10 kg – kg: 8
 • Medisinball Grip 3-10 kg – kg: 9
 • Medisinball Grip 3-10 kg – kg: 10

Beskrivelse

Det perfekte treningsredskap er det som gir deg variasjon og effektivitet i din trening. En medisinball er akkurat et slikt redskap. Dette er et enkelt og morsomt hjelpemiddel og fungerer til all type trening. Ballen kan brukes til så mangt og er ikke minst en super investering for deg som trives med å trene hjemme. Du triller ballen lett fram på stuegulvet og vips har du det ultimate produkt for å trene hele kroppen. Trim med ball gir de beste muligheter for å utfordre styrken og balansen. I tillegg er dette det ultimate hjelpemiddel for å styrke din kjermuskulatur på en funksjonell og nyttig måte. Medisinballen fra Gorilla Sports kommer i åtte ulike utgaver med ulik vekt fra 3 til 10 kg. Du kan velge den ballen som passer perfekt for din trening og dine ønsker. Variasjon i øvelsene er det som skal til for å gi god trening. Da finnes ikke noe bedre enn et redskap med uendelig mange muligheter, spennende og morsomme øvelser og ikke minst mange utfordringer for hele kroppen, fra topp til tå.

Effektiv og utfordrende trening for hele kroppen

Trening skal være både utfordrende, morsom og spennende. Utstyret er ditt viktigste verktøy for at treningen skal bli best mulig. Utstyret må være utformet på en slik måte at det gir deg effektiv og funksjonell trening. Apparatene du velger må fungere godt til din kropp så du kan bli sterkere og nå dine mål. Med en medisinball fra Gorilla Sports får du det beste utgangspunktet for den beste trening. Trim med ball er funksjonell trening for hele kroppen og det er i tillegg en morsom form for aktivitet og trim. Både balansen, kjernemuskulaturen og den essensielle støttemuskulaturen i kroppen blir utfordret når du setter i gang. Du kommer fort til å oppleve at medisinballen er din beste treningskamerat.

Om hverdagen din består i lange dager ved kontorpulten trenger kroppen gode øvelser for at all sittingen ikke skal bli for belastende på kroppen. God trening med en medisinball vil styrke holdningen din, forbedre magemuskulaturen og bidra til at det blir enklere og mer behagelig å tøye ut. Kroppen vil raskt og i mye større grad takle de lange dagene på kontoret.

Ballen er utformet med et håndtak på hver side. Materialet den er laget i er solid og strukturert slik at du får et godt grep og stabilitet i øvelsene. Du kan velge mellom ulike utgaver med vekt fra 3 til 10 kg. At den kommer i ulike utgaver med forskjellig tyngde gjør at du kan velge den som passer din trening og dine ønsker best. Slik får du det ultimate hjelpemiddel for den ultimate trening.

Kjernemuskulaturen er helt essensiell. Ved å utøve øvelser med treningsball aktiveres kjernen, både for å støtte opp om kroppens annen muskulatur og for å holde balansen. De fleste av øvelsene du gjør med en medisinball vil dermed gi deg en uslåelig kombinasjon der både kjernen, balansen og de øvrige muskelgruppene utfordres og blir mer utholdende. Slik trening er spesielt viktig for å forhindre og forebygge skader. Kroppen vil med andre ord både styrkes og utfordres på en og samme tid.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Vekt

3 Kg, 4 Kg, 5 Kg, 6 Kg, 7 Kg, 8 Kg, 9 Kg, 10 Kg