fbpx
tilbud
Tilbud!

Medisinball i flere farger – 1-10 kg

Gorilla Sports

kr 317.40kr 1,502

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Medisinball 1-10 kg
 • Medisinball 1-10 kg – kg: 1 gul/svart
 • Medisinball 1-10 kg – kg: 2 grønn/svart
 • Medisinball 1-10 kg – kg: 3 oransje/svart
 • Medisinball 1-10 kg – kg: 4 blå/svart
 • Medisinball 1-10 kg – kg: 5 lilla/svart
 • Medisinball 1-10 kg – kg: 6 mørkeblå/svart
 • Medisinball 1-10 kg – kg: 7 hvit/svart
 • Medisinball 1-10 kg – kg: 8 limegrønn/svart
 • Medisinball 1-10 kg – kg: 9 grå/svart
 • Medisinball 1-10 kg – kg: 10 rød/svart

Beskrivelse

Med en medisinball fra Gorilla Sports har du alt du trenger for effektiv, enkel og morsom trenging. Her får du tak i baller flere forskjellige vektklasser. Dermed kan du velge den som passer best for dine ønsker og behov. Dette er det ultimate treningsredskap for all type trening, alt fra styrke til yoga og plates. Ballen er lett å ta frem enten du er hjemme eller du har den på kontoret. Du har med denne et hjelpemiddel du kan gjøre et uendelig antall øvelser med og som du kan få brukt til å trene hele kroppen. Du kan både utfordre din styrke, kjernemuskulatur og ikke minst balanse. Det er utenom enhver tvil at variasjon er alfa og omega for et godt treningsresultat. Ensformig trim gir lett belastningsskader i tillegg til at du får lite resultater ut av treningen. Hele kroppen må tas i bruk for å få fult utbytte. Trener du med en medisinball er det kun kreativiteten som setter grenser for hva du kan gjøre. Med bare få øvelser får du aktivisert hele kroppen. Bruk den både til trening av stabiliteten, styrken og balansen din. Du vil oppleve at treningen blir mer utfordrende, men ikke minst også mer morsom og variert.

Tren med medisinball for økt styrke og stabilitet

Liker du kombinere en god styrkeøkt med høy intensitet? Å trene med en medisinball med tilpasset tyngde er da helt ypperlig. Den passer perfekt til bruk i løft som utfordrer både armer og rygg og til bruk i klassiske øvelser som knebøy. Ved å bruke et enkelt hjelpemiddel som en medisinball får du det lille ekstra med vekt som gjør at treningen blir mer effektiv og funksjonell. Du vil raskt merke at kroppen responderer positivt og du kommer nærmere de målene du setter deg for din trening.

God og solid kjernemuskulaturen er viktig for både balansen, stabiliteten og holdningen din. Har du lange dager sittende ved en kontorpult er en sterk og god holdning viktig slik at du ikke risikerer å pådra deg plager og smerter i rygg, armer eller bein. Om du trenger med medisinball aktiverer du kjernen i mange ulike øvelser for å holde balansen. Du blir med dette sterkere og får en mer solid kjerne som gir deg en rak og god holdning og som ruster kroppen din til lange dager på kontoret uten at du pådrar deg unødvendige plager.

Medisinballen kan du ha hjemme og ta frem når enn du måtte ønske, eller den kan oppbevares på kontoret og brukes til enkle og gode stabiliseringsøvelser som du kan koble av med i korte pauser i løpet av en arbeidsdag. Tren der det passer deg best. Medisinballen kommer i ti ulike utgaver med ulik vekt fra 1 til 10 kg. Velg den tyngden som passer best for din trening.

Ballen er laget i et slitesterkt og solid materiale. Overflaten er lett strukturert slik at du får et solid grep og stabilitet i øvelsene. Dette er viktig både om du skal bruke den til tyngre eller lettere løft eller du gjør øvelser sittende for å aktivisere mage og rygg. Gorilla Sports har fokus på at du få et godt produkt som supplerer din trening på en best mulig måte. Bare slik vil du oppleve at treningen blir mer effektiv og funksjonell. Med ballen kan du gjøre øvelser alene eller ballen kan brukes i trening sammen med andre. Mulighetene er med andre ord mange. Treningen blir morsom, variert og motiverende.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Vekt

1 kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg