fbpx
Tilbud!

Løpebånd/Tredemølle- Maxxus M8 Sølv

kr 7,999

På lager

FraktFrakt kr 99 - 999. Hent selv for kr 0. Hjemlevering kun kr 1999. BILLIG!
Varenummer: MX-600326-00019-0001 Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

  • Stabil ramme av aluminium.
  • Tar veldig lite plass.
  • Drives av kraftig 2,0 HK DC-motor.
  • Montering og demontering uten verktøy på 2 minutter.
  • Bred 124 x 45 cm løpeflate.
  • Firdobbelt demping for trening som er lett i leddene.
  • Integrert Bluetooth-mottaker for bruk av apper.
  • POLAR-mottaker integrert i cockpit.

Enkel montering

For å montere løpebåndet trenger du ikke verktøy eller teknisk forståelse. Pakk ut, brett siderammen opp, stram to håndtak, fold sammen håndtakene – ferdig. Og M8 tredemølle kan demonteres like raskt som monteringen utføres.

Transport – raskt og enkelt

I motsetning til konvensjonelle tredemøller, har MAXXUS tredemølle M8 ikke bare to transportruller som du kan flytte tredemøllen med. 1 par ekstra transportruller er integrert for optimal forflytning. Disse er plassert i frontenden av motorhuset og gjør det mulig å skyve MAXXUS tredemølle M8 fra høyre til venstre i en vertikal stilling.

Tren og lagre plassbesparende

Under trening trenger MAXXUS tredemølle M8 bare en gulvflate på 151,5 x 77 cm, noe som tilsvarer bare 1,16 kvadratmeter. På grunn av den ekstremt lave høyden på 13,5 cm når den er foldet sammen, kan MAXXUS M8 tredemølle raskt og enkelt oppbevares under en seng. Ved hjelp av transportvalsene er det tilstrekkelig med en avstand på ca. 14 cm mellom skap og vegg for å oppbevare tredemøllen vertikalt. Høyden på løpedekket er ca. 95 mm, så MAXXUS tredemølle M8 kan fortsatt brukes med der det er lav takhøyde.

Målene på M8 løpebåndet:

Treningsklar: 151,5 x 77 x 101,5 cm (LxBxH)

Foldet sammen: 158 x 77 x 13,5 cm (LxBxH)

Høyde på gangdekket: 9,5 cm

Full kontroll og oversikt med M8 tredemølle

Cockpitpanelet til MAXXUS tredemølle M8 har 4 store LCD-skjermer som informerer brukeren kontinuerlig under treningen om gjeldende treningstid, treningsavstand, hastighet, kaloriforbruk, antall skritt (skritteller) og, når du bruker en valgfri POLAR brystbånd, om EKG-nøyaktig hjertefrekvens i hjertefrekvensprogrammet.

Løpebånd/Tredemølle- Maxxus M8 Sølv
kr 7,999