fbpx
tilbud

Lat-stasjon

Gorilla Sports

kr 4,219

Tomt på lager

 • Lat-stasjon
 • Maks vekt ved bruk: 200 kg
 • Egenvekt: 35 kg
 • Mål: 120 cm x 56 cm x 190 cm
 • Sete 4 justeringer
 • Benpads 4 justeringer
 • Passer for vektskiver m/hull 30-31 mm i diameter
 • Farge; hvit/sort
 • Inkl. 2 stenger
 • Monteringsanvisning følger med
 • Vektskiver ikke inkludert
Varenummer: 100116-00022-0001 Kategorier: , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Ja, det er en Lat-stasjon, men den er atskillig mer anvendelig enn som så. Denne Lat-stasjonen er det man kan kalle en all-rounder. Her kan så å si hele kroppen få en god trening. Det handler kun om å velge de riktige øvelsene. Du kan trene rygg, armer ben og bak, og det med kun noen små justeringer. Stasjonen kan brukes med vektskiver, hull 30-31 mm. Fordelen med at vektskiver ikke følger med, er at du kan velge skiver etter behov (se tilgjengelige vektskiver i vår butikk). Nybegynnere og de mer viderekommende vil helt klart trenge forskjellig vektbelastning. Det følger med 2 stenger, og er to kabelfester/kabler. Derfor kan blant annet den nedre kabelen benyttes til armer og bein/bak. Setet og beinstøtten er justerbare. Det gjør at stasjonen kan justeres individuelt, og man får riktig stilling for kroppen under trening. Materialet i stasjonen er solid, og den står støtt under bruk.

Trening med Lat-stasjon

Navnet tilsier at på Lat-stasjonen kan man gjøre lat pulldown. Likevel er det mulig å gjøre så atskillig flere øvelser på stasjonen. På grunn av utformingen, og medfølgende 2 kabler vil denne stasjonen kunne brukes på mange muskelgrupper. Blant annet bein og bak trener du enkelt. Bruk et fotfeste, og sett fast i karabinkroken på nedre kabel (fotfestet bestilles utenom). Dermed er du klar for en rekke forskjellige øvelser for bein/bak.

Treningen din kan ellers bestå av øvelser som for eksempel triceps press, stående roing, crunches (mage) og biceps curl, i tillegg til lats. Til de forskjellige øvelsene bruker du forskjellige kabler. Biceps curl den nederste, og for triceps press den øverste.

Er du nybegynner bør du jobbe litt med å få teknikken din på plass. En god teknikk er avgjørende for å få det utbyttet du vil ha, samt for videre trening. Spesielt når du begynner legge på mer vekt. Få gjerne hjelp fra noen, eller via nettet, til å finne øvelser og forklaringer.

Les også: Styrketrening med riktig teknikk

Lat pulldowns er en av de beste øvelsene for ryggen om du er ute etter en V-formet rygg (les her om hemmeligheten bak en bred og tykk rygg). Sitt på setet, og reguler beinpads slik at de «låser» beina dine. Ha rett rygg og aktiviser magemusklene. Ha et bredt grep på stangen, bredere enn skulderbredde. Armene skal være strake, men ikke lås i albueleddet. Føttene skal være godt plantet i gulvet. Trekk stangen mot deg, ved å bøye i albu. Trekk stangen mot brystkassen, og la albuene gå utover. Når stangen er helt nær brystkassen retter du armene ut, og lar stangen gå opp igjen. Ha en rolig og kontrollert bevegelse.

Tilleggsinformasjon

Vekt 29 kg
Dimensjoner 169 × 38 × 16 cm

Vi anbefaler…