fbpx
tilbud
Tilbud!

Lat-stasjon – Ekstrautstyr For Universal Treningsbenk

Gorilla Sports

kr 1,241

Tomt på lager

  • Lat Ekstrautstyr For Universal Treningsbenk
  • Passer med vektskiver, hull diameter 30 og 31 mm
  • Lengde på lat pull stativet cirka 160 cm
  • Vektskiver ikke inkludert

Beskrivelse

Vil du utvide treningen din, med en Universal Treningsbenk, bør du absolutt vurdere et lat pull stativ. Dette er et tillegg til treningsstasjonen, som vil gi deg en rekke ekstra øvelser. Det er mulig å få inn helt nye øvelser, samtidig som det vil gi variasjon i trening. Stativet er cirka 160 cm, og kommer med kabler. Vektskivene er ikke med, men de kan du bestille ekstra (hvis du ikke har nok skiver fra tidligere). Vektskiver, som kan benyttes, er med 30 og 31 mm hull (diameter). Stativet kobles enkelt på Universal Treningsbenk. Det vil være en rekke øvelser man kan utføre med dette stativet. Det kan for eksempel være lat pulldown (nedtrekk) med bred eller smalt grep. Eller hva med cable crunsh (øvelse for magemusklene)? Det er bare å sette i gang å finne øvelsene du vil benytte. Treningsstasjonen, kombinert med lat pull stativet, vil gi deg en tilnærmet komplett hjemmegym. Vær oppmerksom på at maksimum belastning er 100 kg.

Trening med Lat Pull Stativ og Universal Treningsbenk

Å ha variasjon i trening og øvelser er en oppskrift på progresjon. Når man trener vil man ha behov for flere alternativer for samme muskelgrupper. Det skyldes at kroppen tilpasser seg, og over tid stopper utviklingen opp. Kroppen er blitt vant til øvelsen, og trenger ikke «anstrenge» seg for å utøve bevegelsen. Har man tilgang til et lat pull stativ kan man i perioder bruke dette for øvelser som biceps curl eller fransk press.

Det er også en fordel å trene med kabler på enkelte øvelser. Det skyldes, at når man jobber med kabler, må kroppen jobbe på en annen måte enn barbell eller dumbbell. I tillegg er det enkelte øvelser man ikke kan gjøre med barbell eller dumbbell. Lat pull down er en av disse. Ved lat pull down må musklene jobbe med å dra ting til seg. Du får en type motstand som ellers ikke er mulig med en stang. Lat pull down er en øvelse for ryggen, og kan varieres ved å bruke forskjellige grep.

Les: Slik kan du unngå ryggproblemer.

Dette stativet, i kombinasjon med Universal Treningsbenk, vil gi alle muskelgruppene utfordringer. Du kan for eksempel velge å trene 2- 3 dager i uke med et fullkroppsprogram (sjekk forslaget vårt i Gorilla blogg). Ønsker du å trene nesten hver dag vil et splitt program være for deg. Du kan benytte 2, 3 eller 4 splitt. Alt etter hva du foretrekker.

De erfarne vil nok ikke ha problemer med å lage seg et eget program. Er du nybegynner få hjelp. Bruk folk du kjenner, en PT eller søk på nett. Begynn forsiktig og la kroppen bli vant til øvelsene før du lesse mye vekt på.

Tilleggsinformasjon

Vekt 7 kg
Dimensjoner 171 × 21 × 6 cm

Vi anbefaler…