fbpx
tilbud
Tilbud!

Kondisjons- og Hurtighetsstige Enkel / Dobbel

Gorilla Sports

kr 503

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Mål variant 1: Lengde 470 cm, bredde 42 cm
  • Mål variant 2: Lengde 385 cm, bredde 82 cm
  • Sløyfer til enkel montering
  • Farge: svart / gul

Beskrivelse

Med en slik kondisjons- og hurtighetsstige kan du trene deg til bedre kondisjon og koordinering. Den finnes i to varianter. Den ene som en enkel rekke med en lengde på nesten fem meter og den andre som en dobbel rekke med en lengde på fire meter. De har sløyfer for enden, noe som gjør at de kan spennes fast om du vil bruke dem på andre måter enn å ha dem liggende på bakken.

Bruk av kondisjons og hurtighets stige enkel / dobbel

Nå du trener så er det viktig med en kombinasjon av styrketrening og kondisjonstrening. Dette vil definitivt gi deg de beste resultatene. Med en kondisjonsstige kan du trene kondisjon og hurtighet på en annen måte enn ved å løpe på en tredemølle eller løpe ute i naturen. Her kan du nemlig samtidig trene dine motoriske ferdigheter og koordinasjon. Det er samtidig også en fin måte å trene hurtighet og spesifikke bevegelsesmønstre, som kan brukes innen flere sportsgrener.

Stigen er også perfekt som oppvarmning før du skal i gang med treningen. Liker du å løpe for å varme opp musklene dine, så vil stigen være mer effektiv om du gir gass mens du bruker stigen. Du kan løpe intense løp mellom feltene, steppe fra side til side og det finnes faktisk mange øvelser du kan bruke. Søk på nettet og du vil finne flere øvelser som passer til denne kondisjons- og hurtighetsstige. Trener du med barn, så er dette også en morsommere variant av løpetrening og legges det litt energi i øvelsene så kan du være sikker på at pulsen nok skal øke.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Type

Enkel, Dobbel