fbpx
tilbud
Tilbud!

Kettlebell Rack

Gorilla Sports

kr 2,512

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Kettlebell Rack
 • Vekt 30 kg
 • Passer alle standard kettlebell
 • Plass til 11 kettlebell
 • Maksimal vektbelastning øverste rad: 16 kg
 • Maksimal vektbelastning midterste rad: 24 kg
 • Maksimal vektbelastning nederste rad: 32 kg
 • Mål: (B x D x H) 93 cm x 65 cm x 80 cm
 • Farge; sort

Beskrivelse

Kettlebell er blitt en populær treningsform. Trener man kettlebell aktivt har man ofte mer enn en kettlebell, også hjemme. På et treningssenter er det naturlig, at en finner flere varianter kettlebell. Skal man holde treningsutstyr «pent» over lengre tid er lagring viktig. Dette gjør også at det er lett å finne den riktige kettlebell når man trenger den. Kettlebell Rack har plass til hele 11 kettlebell. Her kan du sette hele 11 kettlebell når de ikke er i bruk. Racken er i sort, solid materiale. Totalt er det mulig å laste hele 62 kg på den. Vær oppmerksom på at de forskjellige radene har forskjellig maksimal vekt. Et tips er; – ha de tyngste kettlebell på nederste rad. Kettlebell Rack er utformet slik at selv med mange kettlebell på, vil den være diskre. Her er det treningsutstyret som skal i fokus. Trening, hvor man slipper lete etter riktig vekt, er tidsbesparende. I tillegg slipper man irritere seg over at ting ligger rundt å slenger. Har du en av disse vil det se ryddig ut, og rengjøring av gulv blir enkelt.

Trening og bruk av Kettlebell Rack

Kettlebell er en type styrketrening som har spredd seg fra Russland. Denne typen trening er det vi kaller funksjonell trening. Det betyr at treningen vil gjøre hverdagsaktiviteter enklere. Du vil bli sterkere, mer fleksibel og mer utholdende. I utgangspunktet tar ikke en kettlebell store plassen, men har du flere er det smart å ha lagringsplass til dem.

Du trenger ikke store plassen for dette stativet (rack). Det lar seg plassere inntil en vegg, og står stødig. Det kan brukes hjemme eller på et treningssenter. Vi vil påstå at det nesten er et «must» på et senter, om man har mange. Spesielt gjelder dette treningssenter som har kettlebell på timeplanen. Ikke minst et Crossfit-senter vil ha stor nytte av dette. Under trening har du dermed full oversikt over de forskjellige vektkategoriene. Enkelt og praktisk!

Trener du med kettlebell bør du ta en sjekk av teknikken din med jevne mellomrom. Det gjelder både deg som er nybegynner og du som er erfaren. Alle typer styrketrening krever god teknikk for å trene skadefritt, samt ha en god progresjon.

Kettlebell er en utmerket form for trening, men tren gjerne andre ting også. Enten for at du har lyst. Eller for at du trenger det. Allsidighet og variasjon gir en sterk og sunn kropp. I tillegg er det sykdomsforebyggende. Livsstilssykdommer er en økende trend i samfunnet, verden over. Ta derfor et tak i dag, som gir deg gevinst over tid.

På jakt etter kule treningsklær? Se utvalget fra Gorillasports!

Tilleggsinformasjon

Vekt 22 kg
Dimensjoner 118 × 33 × 24 cm