fbpx

Kettlebell Håndleddsbeskytter – Gorilla Sports

Gorilla Sports

kr 209

På lager

FraktFrakt kr 99 - 999. Hent selv for kr 0. Hjemlevering kun kr 1999. BILLIG!
  • Lengde: 11 cm
  • Bredde: 7,5 cm
  • Farge: Svart med Gorilla Sports logo
  • Selges parvis

Beskrivelse

Alle som trener vet hvor viktig det er med treningsutstyr som bidrar til en bedre treningsopplevelse. Disse håndleddsbeskytterne sørger for at du unngår blåmerker når du trener med kettlebells. De er produsert i et mykt stoff som gjør at de er behagelige å ha på når du trener og du kan samtidig bruke dem som svettebånd.

Trening og bruk av denne håndleddsbeskytteren

Kettlebell håndleddsbeskyttere hjelper deg med å beskytte håndleddene dine når du trener. Det er svært effektiv å trene sammen med kettlebells (kjøp det hos oss), men de er samtidig harde og kan lett gi deg blåmerker når du trener hardt. Dette unngår du ved å bruke håndleddsbeskyttere og du kan på samme tid bruke dem til å tørke svetten bort fra pannen når det blir varmt. De kan selvsagt også brukes som beskyttelse av håndleddene når du trener andre former for styrketrening. Nettopp håndleddene er nemlig ofte utsatt når du trener styrke og da hjelper det å beskytte dem litt slik at du unngår skader.

Trening med kettlebells er morsomt og ikke minst effektivt. Dette er en av få redskaper hvor du kan være sikker på å få trent de fleste muskelgruppene i kroppen, nettopp på grunn av de mange øvelsene du kan gjøre med dem. En kettlebell er en vekt som mange andre, men den er enkel å bruke og finnes i mange forskjellige størrelser. Du kan derfor begynne med de litt mindre kettlebells og etter hvert som du har blitt sterkere kan du bevege deg oppover mot de store vektene. De minste ligger på rundt 4 kg og opptil 32 kg for de største av dem. Da begynner det å bli tungt en håndleddsbeskytter vil derfor komme godt med.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.15 kg
Dimensjoner 13 × 9 × 5 cm

Vi anbefaler…

Kettlebell Håndleddsbeskytter - Gorilla Sports
Kettlebell Håndleddsbeskytter – Gorilla Sports
kr 209