fbpx
tilbud
Tilbud!

Kanter til EVA Matter

Gorilla Sports

kr 47.40kr 71

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Størrelse (LxH): 62,5 x 1,2 cm
  • 8 stk. i en pakke
  • Akkurat som matten er også kantene fri for phthalater
  • Produsert i Nitril gummi og pvc
  • Farge: Blå, grå, rød eller svart
  • Ultralett

Beskrivelse

Med disse kanter til EVA matter (kjøp sett med 6 eller 8 matter hos oss) får du en flott avslutning på din treningsplass. Etter at du har satt sammen mattene dine til den firkanten du ønsker å trene på, kan du enkelt montere disse kantene, slik at helheten blir helt perfekt. Det blir som et ferdig puslespill og du kan trene uten å tenke på at gulvet blir ødelagt, at du støyer når du hopper eller være bekymret for at du sklir. De egner seg til yogaøvelser, aerobics, trening med vekter, crossfit øvelser og mye annet. Du kan bruke den innendørs eller ute i naturen. De er enkle å sette sammen, enkle å demontere og lette å vaske rene ved behov.

Trening og bruk av kanter til EVA Matter

Det er viktig med et godt underlag når du skal i gang med treningen. EVA treningsmatter (se andre matter her) er behagelige å trene på og du kan sette dem sammen til akkurat den størrelsen du trenger. Kanskje du i perioder ønsker en stor firkant mens det andre ganger er mer hensiktsmessig med en smal, men lengre matte når du skal gjøre øvelser hvor du ligger på ryggen. Uansett så kan du sette på disse kantene, slik at du får en mer helhetlig form på treningsmatten.

Mattene med kanter er perfekte å bruke til hjemmetrening og fordelen er at du kan ha dem med hvor som helst. De tar svært liten plass, veier ingenting og de gir deg derfor ikke noen unnskyldning for å droppe treningen når du skal på hytta eller på ferie. Uansett hvor du skal trene, så vil du ha et godt underlag når det er tid for en treningsøkt.

Har du sittet ved kontorpulten det meste av dagen, så kan det være deilig å ta frem treningsmatten når du kommer hjem og få opp pulsen med en aerobictime og få rørt de stive musklene. Eller kanskje det er bedre med yogaøvelser for å få slappet godt av? Uansett hva du velger, så er det viktig å få rørt musklene, spesielt når du har en jobb som krever at du sitter foran pc-skjermen en stor del av dagen. En treningsmatte og kanter til den, er en liten investering for å holde musklene i gang et par ganger i uken.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.5 kg
Dimensjoner 65 × 6 × 9 cm
Farge

Svart, Grå, Blå, Kunstgress, Lys Tre, Mørk Tre

Vi anbefaler…